|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Ikony "profil, pw, email..." |
Autor |
Wiadomość |
sewciok
Czarna lista
|
Wysłany: 20-01-2015, 11:13 [Problem] Ikony "profil, pw, email..."
|
|
|
Witam. Jest to bardziej problem ze szablonem, niż modyfikacją Otóż wszystkie ikony, które znajdują się pod postem użytkownika (pw, www, email, itd.) są napisane w css (jak to wyjaśnił mi jeden użytkownik). Chciałbym dopisać do nich tak samo, ikonkę Piwka (beer mod). Nie potrafię tego zrobić, nie znam się na takich modyfikacjach. Mógłby mi ktoś wyjaśnić, gdzie i co mam wstawić, czy zastąpić, aby dana ikonka się pojawiła? Nie chcę przez nazwastylu.cfg, już tak mam i ta ikonka widocznie odbiega od reszty, wygląda to słabo. Pytałem się autora stylu, ale odpowiedzi nie uzyskałem.
Posiadany styl: battle_red (http://webmasteruj.pl/wersja-1128-battle_red-vt66855.htm) |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 25-01-2015, 22:48
|
|
|
A masz już jakąś pod postem? Podmień plik obrazka. |
|
|
|
|
feuerwehr
|
Wysłany: 26-01-2015, 23:38
|
|
|
@Woytec, wydaje mi się, że @Sewciokowi chodzi o coś w tym stylu co w załączniku - do już istniejących dodać/zdefiniować dodatkowe.
W sumie ciekawy pomysł
ikony_pod_postem.JPG
|
|
Plik ściągnięto 16 raz(y) 40,41 KB |
|
_________________ Nie złośćcie się - czytam... słucham... pytam... po prostu uczę się obsługi... |
|
|
|
|
Tommekk80
|
Wysłany: 27-01-2015, 07:57
|
|
|
sewciok, załącz viwetopic.php i viewtopic_body.tpl.
Panowie - ikony w css, czyli zamiast właśnie obrazka jest tekst ozdobiony efektami css. Ot, taki nowy trendzik w przemowych szablonach. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!