|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Tablica \ Lista użytkowników premium |
Autor |
Wiadomość |
Raduss
|
Wysłany: 30-12-2014, 13:41 Tablica \ Lista użytkowników premium
|
|
|
Witam
Szukam skryptu / modyfikacji , która pozwoli mi dodawać userów i datę usługi tak jak na tym screenie:
Ta modyfikacja jest na ipb pod nazwą vip member czy da radę coś na przemo ogarnąć?
Może być podobne.
[ Dodano: 31-12-2014, 21:18 ]
??
vipmember.jpg
|
|
Plik ściągnięto 48 raz(y) 96,13 KB |
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
LCA:)
|
|
|
|
|
Raduss
|
Wysłany: 04-01-2015, 00:05
|
|
|
Nie zrozumieliśmy się.
Chcę tabelę do której będę mógł wpisać np jakiś nick datę kupna datę zakończenia usługi.
Zestawienie tak jak masz np top10 |
|
|
|
|
LCA:)
|
Wysłany: 04-01-2015, 00:25
|
|
|
Ja osobiście niestety nie widziałem takiej modyfikacji lecz zawsze jak nikt takiej modyfikacji nie zrobi można stworzyć dział na który nakłada się hasło i tam się prowadzi taką listę przykro mi że nie pomogłem ;/ |
|
|
|
|
Raduss
|
Wysłany: 04-01-2015, 10:47
|
|
|
Mod, który podalem u samej góry Members VIP (pod ipb) chyba można przerobić na przemo albo stworzyć żeby działał na takiej samej zasadzie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!