|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Szybsze przesuwanie for |
Autor |
Wiadomość |
Veladorn
|
Wysłany: 04-12-2014, 11:33 Szybsze przesuwanie for
|
|
|
Czołem. Szukam jakiegoś sposobu na szybsze przesuwanie kolejności for w PA. Ktoś mądry wpadł już na listę zezwoleń for, co bardzo ułatwia życie (nie trzeba każdego z osobna), ale nie mogę znaleźć niczego, by np. wpisywało się kolejność ustawienia for, wciskało "wyślij" i było po kolei.
O co chodzi? Mam zwykle koło 20-30 for, które powinny być ułożone alfabetycznie. I umówmy się, gdy mam już 20 zrobionych i tworzę nowe, które zaczyna się na literę "A" muszę to forum przesunąć na saaamą górę. Skrypt zwykle zamula przy operacji, a trzeba ją powtórzyć wiele, wiele razy. O modyfikacji sortującej alfabetycznie nawet nie marzę, ale może jest jakiś sposób, by przesuwać choćby o kilka pozycji na raz (np. "przesuń o 5 w górę"), albo tak jak wspomniałem wyżej, była osobna krateczka "kolejność for" i wpisywałoby się odpowiednio 1,2,3,4,5... itd. |
_________________ ... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Tommekk80
|
Wysłany: 04-12-2014, 20:42
|
|
|
Piszesz o forach w jakiejś kategorii? Chodzi o te dynastie u ciebie? |
|
|
|
|
Veladorn
|
Wysłany: 08-12-2014, 16:53
|
|
|
Tak
[ Dodano: 12-12-2014, 19:00 ]
?? |
_________________ ... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!