|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Poszukuję DirectAdmin lub cPanel |
Autor |
Wiadomość |
19gazda62
|
Wysłany: 30-05-2011, 10:49 [OffTopic] Poszukuję DirectAdmin lub cPanel
|
|
|
Witam. Jak w temacie. Poszukuję jakiegoś panelu administracyjnego. Nie wiem czy nie ma go w jakimś skrypcie.
Dotychczas co znalazłem okazało się, że działa na Linuxie, a ja konkretnie szukam pod xp. |
_________________ Piszesz do mnie na gg?? Przedstaw się i napisz z jakiej strony internetowej się do mnie kierujesz.
Poza Forum za darmo umarło. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Joy17
|
Wysłany: 30-05-2011, 10:53
|
|
|
Windowsowa wersja cPanel to Enkompass:
http://www.cpanel.net/windows/overview.html
DirectAdmin występuje tylko w wersji linuxowej |
_________________ Nie pisz do mnie PW - jeśli potrzebujesz pomocy, chętnie pomogę, ale na forum. |
|
|
|
|
19gazda62
|
Wysłany: 03-06-2011, 10:33
|
|
|
tylko jest taki myk że ja nie mam systemy w wersji 64 tylko 32 i to mi nie pójdzie:/
a nie da się zrobić w xammp quota disk??
[ Dodano: 03-06-2011, 22:11 ]
stawiałem linuxa ale nic. instrukcja obsługi systemu linux dla mnie nic nie daje. ten linux dla mnie jest jak instalacja elektroniczna samolotu. |
_________________ Piszesz do mnie na gg?? Przedstaw się i napisz z jakiej strony internetowej się do mnie kierujesz.
Poza Forum za darmo umarło. |
|
|
|
|
adrian507120
zbanowany
|
Wysłany: 04-06-2011, 02:02
|
|
|
Zawsze to samo , 19gazda62, jak siedzisz na windowsie to wiadomo , że linux to dla ciebie czarna magia , ale nie zniechęcaj się do niego luknij sobie na jakilinux.org , rozwiąż test i wybierz dystrybucje dla siebie od mnie polecam ci ubuntu , lub linux mint bezproblemu powinieneś sobie z nimi poradzić. |
|
|
|
|
orka
|
Wysłany: 16-09-2014, 22:16
|
|
|
Na Firehost można wybierać pomiędzy DA, a cpanel. Sam hosting jest bardzo tani.
Płacę 80 zł za 80 GB. Rocznie oczywiście. Dobry admin, szybki support. Jest ok. |
|
|
|
|
Oneitatsu
|
Wysłany: 17-09-2014, 00:39
|
|
|
koleś, robisz się już nudny. Praktycznie 80% twoich postów, to reklama. O ile w pewnych wątkach ma ona sens, tak wychodząc z nią coraz dalej stajesz się męczący - i to bardzo. Szczególnie, kiedy bawisz się przy tym w małego archeologa; rzuć okiem na datę posta, na który odpowiadasz. |
|
|
|
|
Kwaqu
|
Wysłany: 21-10-2014, 08:48
|
|
|
ispconfig3? webmin, openpanel zpanel.
Masa jest darmowych DA jak i Cpanel są płatne. |
|
|
|
|
MarcelJ
|
Wysłany: 25-10-2014, 10:57
|
|
|
ispconfig3 jest całkiem dobry i darmowy. ma wszystko co potrzeba. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
orka
|
Wysłany: 26-01-2015, 18:50
|
|
|
Dostajesz warna - odkopujesz stare tematy tylko po to, by spamować. ~Tommekk80 |
Ostatnio zmieniony przez Tommekk80 12-02-2015, 11:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!