|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Jak zmienic kolor tekstu i usunac Nagłówek ? |
Autor |
Wiadomość |
Kelo
|
Wysłany: 28-07-2014, 09:58 [Problem] Jak zmienic kolor tekstu i usunac Nagłówek ?
|
|
|
Cześć.
Jak usunac cały nagłówek w subsilver ? tzn logo i te menu i szybka rejestracja.
I jak zmienic kolor "Testowe Forum"
i co zrobic aby ta belka ze Statystykami była bliżej ttych gornych belek.
http://kelocode.xaa.pl/forum/
prosze o pomoc |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Oneitatsu
|
Wysłany: 28-07-2014, 14:49
|
|
|
Forum dot. stylów zawiera faq - proszę przejrzeć. Jest tam opisany nagłówek, jest plik .css.
Tabelka whosonline (statystyki w indeksie) stoi tak blisko forów, jak to tylko możliwe - kod zawarty w index_body.tpl tego dowodzi. Co innego, jeśli masz na myśli przesunąć whosonline ponad fora. Jeśli o to się tutaj rozchodzi, to nic prostszego - wyciąć blok whosonline z dolnej części index_body.tpl i wkleić przed zmienną wyświetlającą fora. |
|
|
|
|
Kelo
|
Wysłany: 28-07-2014, 17:36
|
|
|
Z tym już sobie poradzilem, dzięki
Teraz mam jeden problem. Nigdy nie robiłem panelu logowania.
Chciałbym zrobić taki panel Logowania na Headerze.
Mogłby mi ktoś pomóc taki zrobic ? i aby po wpisaniu login haslo sie logowalo.
prosze o pomoc |
|
|
|
|
Oneitatsu
|
Wysłany: 28-07-2014, 17:55
|
|
|
A ja odsyłam do regulaminu forum - nie ze złośliwości, ale dla przejrzystości. Jeden temat, powinien dotyczyć jednego problemu.
ps. panel logowania, to coś, co przewijało się bardzo wiele razy - były nawet gotowce. Proszę zatem wykorzystać dostępną bazę postów i poszukać odpowiedniego. Jestem pewien, że nie będzie to strata czasu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!