|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
U?ytkownicy obchodz?cy urodziny - Odst?p po nicku przed dat? |
Autor |
Wiadomość |
Scooby?!
|
Wysłany: 24-04-2014, 14:11 Użytkownicy obchodzący urodziny - Odstęp po nicku przed datą
|
|
|
Potrzebuje zmienić kod z:
Kod: | Użytkownicy obchodzący urodziny w ciągu następnych 7 dni: xxx(17), yyy(18), zzz(19) |
Na:
Kod: | Użytkownicy obchodzący urodziny w ciągu następnych 7 dni: xxx (17), yyy (18), zzz (19) |
lang_main chyba odpada, więc w index.php znalazłem:
Kod: | 'L_WHOSBIRTHDAY_WEEK' => ($board_config['birthday_check_day']) ? sprintf((($birthday_list[1]) ? $lang['Birthday_week'] . $birthday_list[1] : $lang['Nobirthday_week']), $board_config['birthday_check_day']) : '', |
Jak dodać odstęp?
[ Dodano: 13-05-2014, 01:04 ]
Wiem, że to kosmetyk. F5. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 17-05-2014, 09:37
|
|
|
includes/functions_add.php
Kod: | $birthday_week_list[]= ' <a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $birthday_data[$i]['user_id']) . '" class="gensmall"' . $colored_username[1] .'><b>' . $birthday_data[$i]['username'] . '</a></b>('.$user_age.')'; |
|
|
|
|
|
Scooby?!
|
Wysłany: 17-05-2014, 09:57
|
|
|
Co prawda powinno być tak:
Kod: | $birthday_week_list[]= ' <a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $birthday_data[$i]['user_id']) . '" class="gensmall"' . $colored_username[1] .'><b>' . $birthday_data[$i]['username'] . '</a></b> ('.$user_age.')'; |
Ale nieważne. Tej linijki szukałem. Dzięki. Do zamknięcia. |
Ostatnio zmieniony przez Scooby?! 17-05-2014, 10:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 17-05-2014, 10:06
|
|
|
Scooby?! napisał/a: | Co prawda powinno być tak: | Podałem do znalezienia, nie do zmiany |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!