|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Poziom użytkownika |
Autor |
Wiadomość |
FluSher98-1
|
Wysłany: 20-04-2014, 00:28 Poziom użytkownika
|
|
|
Witam, Na moim forum chciałbym dać użytkownikowi poziom użytkownika :Administratora albo grafik ale mam do wyboru tylko Użytkownik lub administrator. Jak dodać nowe rangi do poziomu użytkownika np Moderator, Grafik, Junior Admin, Admin [FFA] Nie chodzi mi o rangi tylko o Poziomy użytkownika. Oraz jak zrobić by te poziomy widniały na dole.? Napisy tych poziomów. Załączam Screen'a.
http://www29.speedyshare....load/poziom.bmp |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
+bustersk
|
Wysłany: 20-04-2014, 09:22
|
|
|
Wydaje mi się, że chodzi Ci o grupy, dodaje się je w PA ----> Grupy. |
|
|
|
|
FluSher98-1
|
Wysłany: 20-04-2014, 14:40
|
|
|
Dodałem grupę jest pokazana na dole ale już nie ma pokazane w poziom użytkownika tak jak na załączonym zdjęciu |
|
|
|
|
wojtalakk2
|
Wysłany: 20-04-2014, 21:10
|
|
|
Są tylko 2 poziomy uzytkownika . Określają one czy user ma prawa usera czy dostep do Panelu. Nie da sie zrobic tego co ty chcesz
Temat do zamknięcia |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 21-04-2014, 19:02
|
|
|
Wejdź w "Grupy" ale przez forum, kliknij stworzoną wcześniej grupę w panelu i "Dodaj członka". |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!