|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Otwarty przez: joli 17-08-2007, 09:05 |
Emotki, rangi - jak doda? lub zmieni?. |
Autor |
Wiadomość |
MQs
|
Wysłany: 03-03-2013, 11:59
|
|
|
To są dwie spacje na początku nazwy pliku (które przy zapisie do bazy zostaną obcięte) - np. na ss z FileZilla widać "...ranks/ Administrator.png" - usuń je. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Francislaaw
|
Wysłany: 04-03-2013, 15:23
|
|
|
Dzięki bardzo. Było to rozwiązaniem : ) Wszytko teraz działa należycie. Spacje były przy wszystkich, przez co musiały wydać mi się stałym akapitem. Jeszcze raz dzięki za pomoc : )
Dałbym pomógł ale nie mogę w nieswoim temacie :<
Pozdrawiam |
_________________ Nie rozmawiaj z debilami. Najpierw sprowadzą Cię na swój poziom, a później pokonają doświadczeniem. |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 04-03-2013, 16:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Teansi
|
Wysłany: 17-04-2014, 09:04
|
|
|
Pewnie to niewłaściwy temat, ale nie wiem gdzie o tym napisać, a ma to związek z rangami chyba, tak przypuszczam. Chciałabym bardzo prosić o pomoc. Jak zrobić, żeby kiedy komuś ustawię jakąś rangę, to miał on kolor napisów w profilu? Znaczy co mam zrobić, żeby wszystkie te napisy, łącznie z nazwą rangi miały jakiś kolor? Chodzi mi mianowicie o zrobienie czegoś takiego:
http://images64.fotosik.p...94bece8dmed.jpg
Jeszcze raz przepraszam jeśli pytam o to w złym miejscu, ale nigdzie na forum nie mogłam znaleźć tematu, w którym by coś o tym było. ^^" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!