|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Woytec 05-03-2014, 20:01 |
Zmiana klasy w drzewku |
Autor |
Wiadomość |
Hagis
|
Wysłany: 04-03-2014, 16:47 Zmiana klasy w drzewku
|
|
|
Ostatnio postanowiłem sobie zmienić styl wyświetlania kategorii ze standardowej na drzewo.
Tak wygląda ciekawiej, a nawet trochę przejrzyściej.
Chcę zmienić klasę pustej komórki, która pojawia się przy wyświetlaniu w formie drzewa.
W załączniku podaję, o co mi chodzi - chcę zmienić kolor tych jasnych komórek na ciemniejszy.
Używają one klasy row2, można zmienić kolor tego, jednak nie chcę, żeby przekolorowały się inne części forum, tylko te tutaj.
Szukałem w plikach *.php, czy gdzieś nie ma załączenia pliku index_box.tpl, ale nie znalazłem.. W pliku konfiguracyjnym stylu też nie znalazłem informacji o klasie tego elementu.
Gdzie powinienem dokonać poprawki?
Nie potrzeba użytkownika testowego, wystarczy zmienić preferencje, do których link znajduje się nad shoutboxem, po prawej stronie pod serwerami.
Pozdrawiam
Beztytułu.jpg Jasna komórka |
|
Plik ściągnięto 17 raz(y) 21,47 KB |
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 05-03-2014, 20:00
|
|
|
Wszystko co pomiędzy
Kod: | <!-- BEGIN inc --><!-- END inc --> |
w tym pliku |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!