|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Wybór konsoli |
Autor |
Wiadomość |
Mercus
|
Wysłany: 31-12-2013, 01:44 Wybór konsoli
|
|
|
Hej. Piszę, ponieważ chciałbym się Was poradzić w jednej sprawie. Otóż chcę dla swojego dziecka (ale nie ukrywam, że również dla mnie) kupić tego typu konsolę Konsola MICROSOFT Xbox 360 250 GB http://www.saturn.pl/kons...ral-3,id-679179 Jak widać konsola jest wyposażona w funkcję kinect. Pytanie, czy ta funkcja jest faktycznie na tyle fajna, żeby do niej dopłacać? Czy są jakieś gry na to godne polecenia? Np. jakiś boks? Bo szczerze mówiąc, ani ja ani mój syn, raczej nie będziemy spędzać godzin tańcząc przed monitorem… |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MaTTis
|
Wysłany: 01-01-2014, 04:26
|
|
|
Mercus opłaca się dopłacić ponieważ fajna zabawa jest przed kinectem, jest dużo gier na kinecta
PS.
Boks itp. jest na kinecta |
_________________ Tworzę Style pod phpBB by Przemo i nie tylko Jesteś Zainteresowany Napisz na GG lub PW
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
Pomoc poza forum odpłatna |
|
|
|
|
gath123
|
Wysłany: 02-01-2014, 18:41
|
|
|
Konsola to tylko z grami ruchowymi przy pomocy właśnie kinnecta! Nie widzę innego rozwiązania jak tylko Kinnect. |
|
|
|
|
kermit
|
Wysłany: 12-02-2014, 19:27
|
|
|
a nie lepiej odłożyć na ps4? |
_________________ Podpis jest niedozwolony, bo forum policyjne! |
|
|
|
|
bolt
|
Wysłany: 25-02-2014, 15:36
|
|
|
Najlepiej iść i przetestować sobie w jakiś marketach elektronicznych obydwie konsole i zabaczyc, która bardziej przypadnie do gustu. |
|
|
|
|
Gatz
|
Wysłany: 26-02-2014, 11:25
|
|
|
Ja również bym odłożył na ps4 i kupił to co dziś jest na topie.. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!