|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] A jednak, to dzięki wam Przemo.org |
Autor |
Wiadomość |
SpiJay
|
Wysłany: 29-11-2013, 02:50 [OffTopic] A jednak, to dzięki wam Przemo.org
|
|
|
- proszę o usunięcie wątku - |
_________________ SpiJay.com | PROGRAMOWANIE | INTELIGENTNE INTERFEJSY | MODUŁY ANALITYCZNE |
Ostatnio zmieniony przez SpiJay 26-06-2014, 08:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
SeNioR [Usunięty]
|
Wysłany: 29-11-2013, 18:03
|
|
|
SpiJay, Pamiętam kilka lat temu widziałem gdzieś twój zrobiony szablon pod Przemka był na prawdę fajny, tylko po co pisać aż taką historię życiową. No i czemu piszesz o sobie w 3 osobie? Przecież z tego wynika że to chodzi o ciebie Patryku.
Też się cieszę że Przemysław w 2003 postanowił przerobić czyste phpBB2 i je udoskonalić, ale bez przesadny. |
|
|
|
|
+bustersk
|
Wysłany: 29-11-2013, 21:15
|
|
|
SeNioR napisał/a: | No i czemu piszesz o sobie w 3 osobie? |
pewnie dlatego, żeby nikt nie wiedział z początku, że to o nim |
|
|
|
|
Deotho
|
Wysłany: 30-11-2013, 00:33
|
|
|
To dobrze, że wszystko się ułożyło. Życzę Ci powodzenia, ale jednak szkoda tej szkoły. |
|
|
piootrek16
|
Wysłany: 31-12-2013, 13:23
|
|
|
Fajnie się czyta choć ja bym się tak w sprawy rodzinne nie zagłębiał.
Znam SpiJay'a dobrych pare lat i od zawsze imponował mi swoją kreatywnością, chyba nigdy nie spotkałem tak kreatywnej osoby. Potrafił na zawołanie znaleźć jakąś inspirację i stworzyć świetną grafikę. Stawia wysoko poprzeczkę, ale zawsze daje radę. Ogólnie świetny grafik jak i znajomy. |
|
|
|
|
gath123
|
Wysłany: 02-01-2014, 18:45
|
|
|
jak rozumiem, jest to Twoja historia? Jeśli tak, to czytałem naprawdę z zadowoleniem. Zrobiło to na mnie duże wrażenie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!