|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Rangi |
Autor |
Wiadomość |
KaRaBinY!?
|
Wysłany: 28-12-2013, 12:04 Rangi
|
|
|
Administrator • Junior Admin • Moderator • Administrator • Junior Admin • Moderator • Próbny Moderator • Opiekun Serwera • Super Admin • Admin Counter-Strike 1.6 • użytkownik
Mam rangę Administrator na kolor żółty , J@ na czerwony i Moderator na zielony - A resztę już zaczyna sie normalnie , jak mogę usunąc te 3 rangi albo zmienić coś w nich , bo nwm gdzie??? I jak zrobić żeby te rangi były takie podświetlone
[ Dodano: 28-12-2013, 12:22 ]
Jeszcze jak dodać zboku forum top5 posterów itp. ? |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
vianne
![ModTeamgrupa](templates/subSilver/images/ranks/rank_MOD.gif)
![](images/avatars/75619223652e2833d6c20b.jpg)
|
Wysłany: 28-12-2013, 13:16
|
|
|
usunięcie domyślnych rang
PA -> style -> edytuj dane style -> wybierasz nazwę stylu i tam masz kolor administratora, jr admina moderaotra. Jak chcesz te rangi usunąć to zwyczajnie usuń te kolory
PS. pamiętaj, żeby przed ta operacją zrobić kopię pliku nazwastylu.css bo po tej operacji, będziesz musiał go nadpisać
top5
http://przemo.org/phpBB2/...ic.php?t=109768 ? |
_________________ Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia! |
|
|
|
PIxEL
|
Wysłany: 28-12-2013, 17:22
|
|
|
dodajesz boczne menu w index_body.tpl |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!