|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Domena |
Autor |
Wiadomość |
WebnientyProroK
|
Wysłany: 16-11-2013, 15:34 [OffTopic] Domena
|
|
|
Siema, mam zamiar kupić domenę do swojej strony na 1and1.pl Czy jeżeli będę musiał zamknąć stronę przed przed pierwszym rokiem jej istnienia, to czy będę mimo to musiał za płacić za domenę którą kupiłem? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
luk19952
|
|
|
|
|
depeszka
|
Wysłany: 21-11-2013, 17:31
|
|
|
Domenę masz tam teoretycznie za darmo, ale po okresie próbnym płaci się na miesiąc słone pieniądze. Ogólnie wychodzi drożej niż jakbyś kupił domenę i serwer sam. |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 17-05-2014, 13:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kcurek
|
Wysłany: 15-12-2013, 08:59
|
|
|
A oświećcie mnie proszę, gdzie znajdę najtańszą opcję na domenę .pl i .com? |
|
|
|
|
Boltex
|
Wysłany: 15-12-2013, 12:25
|
|
|
Kcurek, na godaddy .com, a na home .pl |
|
|
|
aminoss2 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2014, 12:44
|
|
|
Nie musisz, ale przeczytaj regulamin lepiej. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!