phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z menu w stylu csenigma
Autor Wiadomość
rudy1239

Wysłany: 03-12-2013, 19:50   Problem z menu w stylu csenigma

Witam mam styl na forum cs enigma, przerobiony, mam problem z menu tam gdzie daje się linki, otóż mamm forum gameclan.gameclan.pl/forum i gdy chce dodać np. amxbans do forum, to znaczy link to wysyła mnie na adres gameclan.gameclan.pl/forum/amxbans, gdzie w ftp wpisuje gameclan.gameclan.pl/amxbans

Da rade to zrobić żeby było bez tego forum?

podaje kod do menu:

Kod:
<div id="primary_nav" class="clearfix">
                <div class="main_width">
                <ul class="ipsList_inline" id="community_app_menu">
                                                                <li id="nav_discussion" class="hm8"><a href="hltv/index.php" title="">HLTV</a></li>
                                        <li id="nav_discussion" class="hm8"><a href="amxbans/ban_list.php" title="">AmxBANS</a></li>
                                        <li id="nav_discussion" class="hm8"><a href="staty/index.php" title="">Psyhostats</a></li>
                        <li id="nav_discussion" class="hm8"><a href="memberlist.php" title="">Gracze</a></li>
            <li id="nav_discussion" class="hm8"><a href="{U_INDEX}" title="">Forum</a></li>
</div>

Tak to ja mam.
chce żeby było bez tego katalogu /forum

Dziękuje za pomoc i Pozdrawiam.

PS. Myśle że zrozumieliście o co mi chodzi xD

Gadatliwa Kasia 

Tommekk80

Wysłany: 03-12-2013, 20:00   

Amx jest w tym katalogu co forum tak? Spróbuj tak:
Kod:
<a href="../amxbans/ban_list.php" title="">AmxBANS</a>

rudy1239

Wysłany: 03-12-2013, 20:04   

mam osbne katalogi do wszystkiego, forum jest do /forum, amxbans do /amxbans staty do /staty i hltv do /hltv

edit.
mam tak o:

http://speedyshare.com/vSWvy/obraz.bmp

nie aktyalne, przeniosłem wszystko do katalogu /forum ;)

luk19952

Wysłany: 05-12-2013, 22:14   

Spróbuj tak.
Kod:
<div id="primary_nav" class="clearfix">
                <div class="main_width">
                <ul class="ipsList_inline" id="community_app_menu">
                                                                <li id="nav_discussion" class="hm8"><a href="hltv/index.php" title="">HLTV</a></li>
                                        <li id="nav_discussion" class="hm8"><a href="http://gameclan.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php" title="">AmxBANS</a></li>
                                        <li id="nav_discussion" class="hm8"><a href="staty/index.php" title="">Psyhostats</a></li>
                        <li id="nav_discussion" class="hm8"><a href="memberlist.php" title="">Gracze</a></li>
            <li id="nav_discussion" class="hm8"><a href="{U_INDEX}" title="">Forum</a></li>
</div>

Odpowiedz do tematu