|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Woytec 21-11-2013, 11:07 |
Problem z PA - Uśmieszki |
Autor |
Wiadomość |
Hagis
|
Wysłany: 21-11-2013, 00:33 Problem z PA - Uśmieszki
|
|
|
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/w196/domains/cs-oaza.fhmc.pl/public_html/cache/tpl_subSilvercopy.admin.page_header.php:2) in /home/w196/domains/cs-oaza.fhmc.pl/public_html/includes/functions.php on line 1750
Taki błąd pojawia się, gdy próbuję przemieścić położenie emotikona poprzez PA.
Oto linijki kodu:
Kod: | // Behave as per HTTP/1.1 spec for others
$url = str_replace('&', '&', $url);
header('Location: ' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url);
exit;
} |
Linijka 1750, to ta, która zaczyna się od "header".
Plik nie był nigdy edytowany. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec

|
Wysłany: 21-11-2013, 11:07
|
|
|
Zaktualizuj skrypt |
|
|
|
 |
Hagis
|
Wysłany: 21-11-2013, 23:35
|
|
|
To znaczy aktualizować forum do wersji 1.12.8?
Chciałem tego uniknąć, bo musiałbym instalować wszystkie dodatki od nowa. Nie mam ich spisu, ciężko byłoby mi je poznajdywać i znowu miałbym problemy z działaniem kilku rzeczy.
Wiem, że to trochę ignoranckie zachowanie wobec grupy phBB Przema, bo się napracowali... |
|
|
|
 |
Woytec

|
|
|
|
 |
Hagis
|
Wysłany: 22-11-2013, 14:28
|
|
|
Poprawka nie dała efektu. Ma ktoś pomysł na jakiś inny prosty sposób, czy zostaje update? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!