phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[Problem] Problem z edycją profilu w stylu Abreo_loteQ
Autor Wiadomość
sielly

Wysłany: 08-10-2013, 12:36   [Problem] Problem z edycją profilu w stylu Abreo_loteQ

Witam,
posiadam aktualną wersję forum i z tego tematu: https://przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.php?t=108390&postdays=0&postorder=asc&start=0 pobrałem styl po aktualizacji (plik Abreo_LoteQ_v2_1.12.7.rar) i niby wszystko fajnie działa ale są dwa problemy:
-podczas edycji czegokolwiek w profilu pojawia się komunikat, że podany adres email jest nie prawidłowy
-przy logowaniu do panelu administracyjnego (po kliknięciu w panel administracyjny na dole strony i wpisaniu hasła) pojawia się komunikat, że nie mam uprawnień administracyjnych a po powrocie do strony głównej okazuje się, że jestem wylogowany.

Ktoś jest w stanie pomóc mi z tym problemem?

Gadatliwa Kasia 

lord.nitos

Wysłany: 09-10-2013, 13:29   Re: [Problem] Problem z edycją profilu w stylu Abreo_loteQ

sielly napisał/a:

-podczas edycji czegokolwiek w profilu pojawia się komunikat, że podany adres email jest nie prawidłowy

Sprawdz, czy podczas edycji profilu przegladarka nie uzupelnia Ci pola "Adres e-mail" jakims tekstem.

sielly

Wysłany: 10-10-2013, 11:27   

Pojawia sie poprawny adres email, usunąć mu value? W jakim to jest pliku? Jak dla mnie to mogę nawet zablokować możliwość zmiany email jeśli tak się da i to ma pomóc.

lord.nitos

Wysłany: 10-10-2013, 11:49   

Chodzi mi czy jak wchodzisz w edycje profilu, to czy przegladarka Ci sama nie uzupełnia pola email

sielly

Wysłany: 10-10-2013, 12:31   

tak, pole się samo uzupełnia od razu po wejściu w edycję profilu i pojawia się w inpucie adres email z bazy danych i wygląda on poprawnie.

lord.nitos

Wysłany: 11-10-2013, 07:01   

a spróbuj wejść z innej przeglądarki, która Ci nie uzupełni i zobacz czy błąd występuję nadal.

Odpowiedz do tematu