|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Czy warto mieć Dysk SSD na przemo? |
Autor |
Wiadomość |
delma
|
Wysłany: 14-08-2013, 21:14 Czy warto mieć Dysk SSD na przemo?
|
|
|
Witam, planuję przenieść forum z silnikiem przema na VPS z dyskiem SSD, ale nie jestem pewien czy usprawni to pracę forum, ma ktoś zdanie na ten temat czy warto? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Nexer008
|
|
|
|
|
mek1942
|
Wysłany: 14-08-2013, 23:28
|
|
|
nie wiem na jakie forum to chcesz, ale jak na http://classic-zone.pl/ to szkoda kasy inwestowac w taki serwer. Lepiej tą kase zainwestuj w reklame, a kup np. hosting w home.pl i będzie równie dobry. |
|
|
|
|
delma
|
Wysłany: 27-08-2013, 13:26
|
|
|
Świeży hosting ma nową, niedrogą ofertę to się skusiłem (mintshost.pl) i tak korzystałem z VPS'a dla TS3. Teraz skończyłem tak wstępnie konfigurację, jeszcze tylko czekam aż program zmonitoruje serwer baz danych i jeszcze lepiej go wtedy skonfiguruję. Forum działa jak na razie tak szybko jak nigdy, więc jestem zadowolony . |
|
|
|
|
Halinaa
|
Wysłany: 14-09-2013, 12:46
|
|
|
Są pozytywne i negatywne aspekty |
_________________ Samo stworzenie strony niezależnie od tego jak dobrze by była skonstruowana to ułamek do sukcesu. Ważnym krokiem jest pozycjonowanie www Warszawa www.msweb.pl. Co z tego, że strona istnieje jak nikt na nią nie wchodzi? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!