Przesunięty przez: Boltex 16-08-2013, 16:45 |
Witam ponownie SKLEP |
Autor |
Wiadomość |
Flimbo
|
Wysłany: 16-08-2013, 12:56 Witam ponownie SKLEP
|
|
|
Witam hm jak by tu zacząć chciałbym założyć sobie sklep na forum do cs 1.6 tylko żeby mógł w sklepie kupić admina ,slota ,klase vip, levele np do danej klasy itak dalej i dalej pewnie wiecie o co mi chodzi i teraz jak to zrobic jaki sklep wybrać i skąd go wziąć jak zainstalować go na forum swoim no i resztę spraw o których zapomniałem albo nie dopisałem proszę o pomoc bede bardzo wdzięczny |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Nexer008
|
Wysłany: 16-08-2013, 13:01
|
|
|
http://bit.ly/1abfubw |
|
|
Flimbo
|
Wysłany: 16-08-2013, 13:16
|
|
|
a czy jest jakiś sklep bezpłatny ale żeby wszystko śmigało czyli slot,vip,klasy,premki,admin. itp itd czy nie ma takiego |
|
|
|
|
Nexer008
|
Wysłany: 16-08-2013, 13:26
|
|
|
Jest.. podałem Ci link. Poszukaj. |
|
|
Flimbo
|
Wysłany: 16-08-2013, 13:29
|
|
|
a nie mógłbyś mi wybrac najlepszego bo tu jest ich dużo i nie wiem za bardzo który wybrać i jak zainstalowac prosze o pomoc |
|
|
|
|
Nexer008
|
|
|
|
|
Flimbo
|
Wysłany: 16-08-2013, 13:55
|
|
|
masakra nie wiem który wybrać moze ktoś mi doradzi w tym bardzo prosze a znalazłem na swoim koncie tam gdzie zakładałem forum czyli na ugu.pl jest w programach dodaj Sklep Gekosale i teraz czy ten sklep spełni wymagania odnośnie tych co pisałem czy to jest sklep do czegoś innego ????????? |
|
|
|
|
lord.nitos
|
Wysłany: 07-10-2013, 17:26
|
|
|
Flimbo napisał/a: | masakra nie wiem który wybrać moze ktoś mi doradzi w tym bardzo prosze a znalazłem na swoim koncie tam gdzie zakładałem forum czyli na ugu.pl jest w programach dodaj Sklep Gekosale i teraz czy ten sklep spełni wymagania odnośnie tych co pisałem czy to jest sklep do czegoś innego ????????? |
Sklepy dodane do kont hostingowych, są to sklepy które służą do otwierania sklepów internetowych. Jeśli zaś chodzi o sklep do gry to jest wymuszone przerobienie kodu, tak aby współpracował on z serwerem. Bo co z tego jeśli Ktoś kupi coś w sklepie, skoro nie otrzyma tego w grze. |
|
|
|
|
Scooby?!
|
Wysłany: 07-10-2013, 19:37
|
|
|
Wszystkie sklepy do cs, które są podłączone z automatycznym dopisywaniem do serwera są niestety płatne. Ja przynajmniej miałem problem ze znalezieniem takiego. Prostsze z wysyłaniem np. na pw możesz znaleźć w necie. |
|
|
|
|
byku77
|
Wysłany: 28-12-2013, 16:35
|
|
|
Zastanawiam się czy to bezpieczny pomysł. Owszem to wszystko brzmi kusząco i daje szanse ale myślę że chyba warto spróbować. Na jakiej stronie najlepiej jest takie coś zacząć??? Jestem początkujący i proszę o pomoc?? |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
aminoss2 [Usunięty]
|