|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Moje Tematy |
Autor |
Wiadomość |
AnTive Design
|
Wysłany: 14-08-2013, 11:55 Moje Tematy
|
|
|
Poszukiwana nazwa stylu / modyfikacji: Moje Tematy
Screen stylu / modyfikacji: ---
Informacje na temat stylu / modyfikacji: Siema, mój problem polega na tym że nie mogę poradzić sobie z zrobieniem Moje Tematy. A mianowicie chodzi o to że tak jak istnieje ile user ma postów to czy jest coś takiego ile ma tematów ? Jeśli tak prosił bym o pomoc Chodzi mi o to żeby wyświetlało się to na stronie głównej a dodane było w overll_header.tpl np {USER_POSTS} tylko że to ma być {USER_TOPICS}
Pozdrawiam AnTive Design |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
xlesiu
|
|
|
|
|
AnTive Design
|
Wysłany: 14-08-2013, 13:06
|
|
|
xlesiu, a mógłbyś mi powiedzieć gdzie to mam wkleić
Kod: | 'USER_POSTS' => ( ($userdata['session_logged_in']) ? 'Lacznie napisales juz ' . $userdata['user_posts'] . ' postow' : ''),
'USER_TOPICS' => ( ($userdata['session_logged_in']) ? 'Lacznie napisales juz ' . $userdata['user_topics'] . ' tematów' : ''), |
do index.php czy page_header.php ?
Z góry thx leci pomógł |
Ostatnio zmieniony przez NineX 14-08-2013, 20:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!