|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Woytec 14-08-2013, 09:17 |
Error po wejściu na forum |
Autor |
Wiadomość |
yojen123
|
Wysłany: 13-08-2013, 21:45
|
|
|
Nie wiem forum mam przema a tabel nie wiem czemu... Wiecie dlaczego teraz usunąłem bazę danych, zrobiłem nową, zmieniłem dane w config.php i nadal mam ten error? nie powinny mi się stworzyć nowe tabele jak zrobiłem nową bazę ?
phpBB by Przemo : Critical Error
Error doing DB query userdata row fetch
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'csotwock_forum.phpbb_sessions' doesn't exist
SELECT u.*, s.* FROM (phpbb_sessions s, phpbb_users u) WHERE s.session_id = 'cbe5dfe7336c8bfedff8ae00aa5e4de0' AND u.user_id = s.session_user_id
Line : 614
File : sessions.php
//edit: Dobra usuwam public_html i robie od nowa wszystko, ale ja zielony w tych bazach sql ;/ |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 13-08-2013, 22:15
|
|
|
Jak niby zrobiles nowa baze? Samo zalozenie bazy nie wystarczy, aby powstaly tabele, musisz to zrobic instalatorem
moze Ty masz po prostu zle dane wpisane w config.php? |
|
|
|
 |
yojen123
|
Wysłany: 14-08-2013, 13:26
|
|
|
Właśnie że miałem dobrze w config.php, przed napisaniem tematu sprawdzałem. Ale to już i tak za pózno bo mam od nowa forum, dam sobie jakoś radę bo mam niektóre pliki gotowce od modyfikacji. Dzieki Wam za chęci. Do zamknięcia. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!