phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
FutureHost.pl ~ Kody rabatowe!
Autor Wiadomość
Bloodson212

Wysłany: 03-08-2013, 18:46   FutureHost.pl ~ Kody rabatowe!

Kody rabatowe=szukaj niżej

Witam wszystkich użytkowników Przemo.org, chciałbym polecić wam hosting FutureHost

Korzystam z tego hostingu rok czasu i naprawdę polecam.
Zalety:
-mało awaryjny hosting (nie zdarzyło mi się aby była awaria, a korzystam z ich oferty rok czasu)
-Jakoś usług na bardzo wysokim poziomie (najnowsze maszyny, nowe switch, kontrolery Adaptec i wiele wiele innych. Po prostu dbają aby jakoś ich usług była na wysokim poziomie.
-Dobry chat z konsultantem. (dobra pomoc klienta)
- ceny
- 14 dniowy okres próbny!
-SERWERY RESELLER
-CERTYFIKATY SSL
wszystko czego dusza zapragnie.

Więcej informacji:

Nasza serwerownia zlokalizowana jest w Lublinie, dzięki czemu czas dostępu do naszych serwerów jest znacznie krótszy niż w przypadku korzystania z usług zagranicznych providerów. W tym miejsu krzyżują się światłowody głównych węzłów takich operatorów jak: ATM, Crolwey, GTS Energis, TK Telekom, Polkomtel, LubMAN, Netia.
GWARANCJA STABILNOŚCI HOSTINGU
Budynek, w którym znajduje się serwerownia posiada dwie niezależne linie zasilające, za wykorzystanie których odpowiadają trzy autonomiczne systemy automatycznego załączania rezerwy. Serwerownia wyposażona jest we własne systemy zasilania awaryjnego UPS i agregat prądotwórczy.
Wewnętrzna instalacja elektryczna serwerowni chroniona jest przed przepięciami za pomocą odgromników oraz ochronników klasy B+C w rozdzielni głównej jak również podwójnych ochronników klasy D (w rozdzielniach oraz bezpośrednio w każdym zasilaczu UPS).
Profesjonalna klimatyzacja utrzymuje stałą temperaturę nawet podczas ekstremalnych mrozów i upałów. Również podłączona jest pod zasilanie zapasowe. Utrzymuje ona temperaturę 16-18°C.
Stabilność działania serwisów internetowych naszych Klientów jest dla nas priorytetem.
BEZPIECZEŃSTWO DANYCH KLIENTÓW
Serwerownia położona jest w gmachu monitorowanym przez całą dobę przez agencję ochrony wynajętą przez właściciela budynku. W serwerowni zainstalowano certyfikowane czujniki dymu, do wykrywania pożaru w fazie początkowej. Są one połączone z centralą alarmową.
Serwerownia wyposażona jest w strumieniujące kamery IP. Na życzenie Klienta istnieje możliwość instalacji dedykowanej kamery.
Ściany serwerowni mają grubość 80 cm, a wejście do niej zabezpieczają solidne drzwi antywłamaniowe. Kamienna posadzka, którą wyłożona jest podłoga, posiada antystatyczne właściwości.
Bezpieczeństwo danych naszych Klientów traktujemy bardzo poważnie.

PRZEJDŹ DO FUTUREHOST

Zdecydowałeś się na przenosiny do nas, ale szkoda Ci opłaconego z góry serwera w innej firmie hostingowej? Przejdź do nas już dziś, dostaniesz od nas gratis przedłużenie na dokładnie tyle miesięcy, ile miałeś jeszcze spędzić u konkurencji.
OFERTA:

Kliknij na obrazek aby powiększyć.

Naprawdę warto sprawdzić tą firmę, ja sprawdziłem i się nie zawiodłem.
Nie tylko jak tak myślę:

Zapraszam:
Strona: http://futurehost.pl/
Facebook: https://www.facebook.com/futurehostpl?fref=ts

UWAGA!!

Tylko u mnie ( Bloodson212 ) KODY RABATOWE NA KAŻDĄ Z USŁUG! -20% NA HOSTING !
Pisz do mnie:
PW
gg: 122845
Email: bloodson212@gmail.com

Zapraszamy!

ps. Posiadam zgodę administratora tego forum, na udostępnienie mojej oferty kodów rabatowych.
proszę nie usuwać tematu.
pozdrawiam Blood
Ostatnio zmieniony przez Bloodson212 03-08-2013, 19:24, w całości zmieniany 2 razy  

Gadatliwa Kasia 

Nexer008

Wysłany: 03-08-2013, 18:47   

Chyba się skusze :D

Bloodson212

Wysłany: 03-08-2013, 23:18   

Zapraszam do kontaktu, ciekawe strony dostaną kod rabatowy.
Posiadam aktualnie 19 kodów na -20 i 30kodów na -10.

Odpowiedz do tematu