phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem podczas pisania posta (DEBUG MODE)
Autor Wiadomość
lukrym

Wysłany: 25-07-2013, 13:43   Problem podczas pisania posta (DEBUG MODE)

Witam,

od jakiegoś czasu zaczęło się to nasilać i naprawdę zaczyna być sporym utrudnieniem. Przy pisaniu posta wyskakuje takie coś jak w cytacie na dole. Czy ktoś może wskazać przyczynę albo rozwiązanie problemu ? Poczytałem na forum, ale jakoś nie trafiłem bezpośrednio na coś, co mi pomoże.

Cytat:
Could not obtain common word list

DEBUG MODE

SQL Error : 2006 MySQL server has gone away

SELECT m.word_id FROM (phpbb_search_wordmatch m, phpbb_search_wordlist w) WHERE w.word_text IN ('aby', 'autodetailingu.', 'będą', 'chociaż', 'chodzi', 'chyba', 'co', 'detailerem', 'do', 'dostanie', 'dziedziny', 'gałka', 'główne', 'ja', 'jak', 'jakiej', 'jestem', 'ktoś', 'mam', 'można', 'musiały', 'nazwę.', 'nic', 'nie', 'odnosi.', 'okaże', 'opadły', 'opatentować', 'osoby', 'popisał', 'powie', 'praktycznie', 'propozycję', 'quot', 'robiąc', 'rozpoznać', 'ręce', 'się', 'sądu', 'słowie', 'słowo', 'temacie', 'teraz', 'trochę', 'tym', 'uprp', 'używające', 'wezwanie', 'wszystkie', 'zastrzec', 'zmienić', 'zobaczyłem', 'żeby') AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 137386

Line : 323
File : functions_search.php

Dodatkowo podczas kasowania pojawia się coś takiego:

Cytat:
Error in deleting post

DEBUG MODE

SQL Error : 2006 MySQL server has gone away

DELETE FROM phpbb_search_wordmatch WHERE post_id IN (408035)

Line : 433
File : functions_search.php

Dziękuję i pozdrawiam

Gadatliwa Kasia 

czesio56560

Wysłany: 25-07-2013, 17:03   

Wina hostingu.
Przyjdź Pan jutro.

Odpowiedz do tematu