|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Boltex 22-06-2013, 20:57 |
Pozycjonowanie SEO w Google |
Autor |
Wiadomość |
akwila
|
Wysłany: 13-06-2013, 15:14 Pozycjonowanie SEO w Google
|
|
|
Witajcie.
Wiem, że na temat pozycjonowania, można na Forum znaleźć wiele informacji, może zbyt wiele, bo naprawdę nie wiem jak się do tego zabrać tyle wątków (jeden posiada 49 stron) do tego ciągną się od 2009 roku, pojawiły się po drodze modyfikacje etc.
Jestem laikiem, i potrzebuję aktualnej wiedzy krok po kroku.
Prosiłbym o krótki systematyczny wykład co po kolei zrobić.
Wiem że pozycjonowanie wymaga nakładu mojej pracy, bardzo chętnie, tylko z głową.
Ewentualnie odeślijcie mnie do jakiegoś wątku gdzie jest aktualny, nie wymagających kolejnych zmian i aktualizacji spis i i omówienie kroków.
Bardzo dziękuję za pomoc. |
_________________ Pozdrawiam,
Wojciech |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Nexer008
|
Wysłany: 13-06-2013, 17:04
|
|
|
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=81173 |
|
|
akwila
|
Wysłany: 14-06-2013, 20:18
|
|
|
Nexer008 wielkie dzięki za fatygę.
Ja na prawdę nie ogarniam tego wątku. Poddaję się.
Jeśli ktoś chciałby mi ze względu na misję mojego forum i niekomercyjny charakter lub z innych pobudek, pomóc wdrożyć SEO (na zasadzie instrukcji krok po kroku- robota po mojej stronie) będę zobowiązany. |
_________________ Pozdrawiam,
Wojciech |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!