|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: Woytec 15-04-2013, 16:27 |
problem z bazą danych |
Autor |
Wiadomość |
Csysiu
|
Wysłany: 14-04-2013, 15:37 problem z bazą danych
|
|
|
Could not query last visit posts
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3
SELECT post_id, topic_id, forum_id FROM phpbb_read_history WHERE user_id =
Line : 41
File : read_history.php
Takie coś mi się pojawia poniewaz niechcąco zrobiłem jakies zapytan ie do bazy. Proszę o pomoc co musze zrobić? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec

|
Wysłany: 14-04-2013, 16:18
|
|
|
Jakie? Podaj adres. |
|
|
|
 |
Csysiu
|
|
|
|
 |
Woytec

|
|
|
|
 |
Csysiu
|
Wysłany: 15-04-2013, 07:10
|
|
|
to zapytanie wykonałem, forum na nowo pokazało się, ale gdy chce wejść na jakiś post lub coś to wyskakuje taki komunikat i nie ma nazw userów. Zrobiłem na nowo swoje konto administratora z takim samym hasłem i mailem jak popszednio i wszytko poszło ok, a gdy po rejestracji i aktywacji konto przez email klikam na swój profil to pisze: "Wybrany użytkownik nie istnieje"
Kod: | Could not obtain poster group information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' ) AND ug.group_id IN ( 3,5,6,9,10 ) AND g.group_id = ug.group_id AND g' at line 3
SELECT ug.user_id, ug.group_id FROM (phpbb_user_group ug, phpbb_groups g) WHERE ug.user_id IN ( , ) AND ug.group_id IN ( 3,5,6,9,10 ) AND g.group_id = ug.group_id AND g.group_single_user = 0 AND ug.user_pending <> 1 ORDER by g.group_order DESC
Line : 1000
File : viewtopic.php |
[ Dodano: 15-04-2013, 14:29 ]
Już sobie z tym poradziłem:) można zamknąć. Dziękuje za pomoc i wszelką życzliwość. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!