|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problem z SQL |
Autor |
Wiadomość |
kasta18
|
Wysłany: 06-03-2013, 00:10 Problem z SQL
|
|
|
Witam od pewnego czasu co jakiś czas jak wchodzę na swoją stronę ( strona tylko jako prototyp narazie ) pokazuje mi błąd a nie wiem dlaczego ??
Zaczęło się to od kiedy zacząłem korzystać z Google Analytics ( ale coś nie chodzą )
proszę was o pomoc w rozwiązaniu tego problemu
Kod: |
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'waiting for initial communication packet', system error: 95 in /home/qg174139/public_html/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Lost connection to MySQL server at 'waiting for initial communication packet', system error: 95
|
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Majkelo

|
Wysłany: 06-03-2013, 08:00
|
|
|
Połączenie z bazą tracisz, stąd błąd. Jeśli dzieje się to tylko niekiedy, a Ty nic nie mieszasz w plikach to problem raczej leży po stronie serwera. |
|
|
|
 |
kasta18
|
Wysłany: 06-03-2013, 12:16
|
|
|
edytowałem kilka tam plików ale wątpię że przez nie traci połączenie a ten Kod: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'waiting for initial communication packet', system error: 95 in /home/qg174139/public_html/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Lost connection to MySQL server at 'waiting for initial communication packet', system error: 95 | pokazuje mi w miejscu shoutboxa
Ma to jakieś znaczenie ? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!