|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Padnięta baza? |
Autor |
Wiadomość |
Kaz.
|
Wysłany: 26-02-2013, 19:57 Padnięta baza?
|
|
|
Witam. W dniu wczorajszym, w godzinach wieczornych po odświeżeniu Mojej strony dosłownie na całym forum zrobiły się pytajniki i kwadraciki zamiast polskich liter. Nie wiem czym to jest spowodowane, w bazie nikt nie grzebał, w PA też nie było nic zmieniane, samo z siebie? Nie wiem co w tym jest. Ktoś może pomóc? Wykonywałam już przerabiania bazy wg. poradnika. Załączam ss i link do strony.
www.Ugrani.pl
asd.png
|
 |
Plik ściągnięto 52 raz(y) 149,49 KB |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kevin_

|
Wysłany: 26-02-2013, 20:12
|
|
|
Pewnie otworzyłaś lang_main.php za pomocą notatnika bądź jakiegoś innego słabego programu i kodowanie znaków Ci wysypało. |
_________________ Prezes |
|
|
|
 |
Kaz.
|
Wysłany: 26-02-2013, 20:15
|
|
|
Nie sądzę, wszystkie pliki edytuję za pomocą Notepad++ lub Notepad2. A to raczej nie są słabe programy. |
|
|
|
 |
luk19952
|
Wysłany: 26-02-2013, 20:38
|
|
|
Wgraj kopie bazy danych. Jeśli je w ogóle robiłaś. |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 26-02-2013, 21:59
|
|
|
Kaz., w źródle strony widać kodowanie Kod: | <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> |
|
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
Kaz.
|
Wysłany: 26-02-2013, 23:08
|
|
|
Cóż, byłam zmuszona wgrać kopie bazy. Nic w sumie nie straciłam ważnego. Problem - póki co - rozwiązany. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!