phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Hostingi?
Autor Wiadomość
Anonimus

Wysłany: 21-01-2013, 14:26   Hostingi?

Znacie jakieś darmowe hostingi z tylko domeną pl? i FTP.

Gadatliwa Kasia 

up7down

Wysłany: 10-02-2013, 08:31   

A moje pytanie dotyczy CBA.pl. Co o nim sądzicie?? Ja mam tam konto.
Ewentualnie jaki darmowy byście na dzień dzisiejszy polecili.
Pozdrawiam

vianne

Wysłany: 10-02-2013, 11:52   

hmmm..... jeśli chodzi o cba to ja mam z nim całkiem dobre wspomnienia. Hosting całkiem przyzwoity czasem zdarzały się problemy np. z dostępem do bazy itp, ale to chwilka zwykle. Ogólnie moim zdaniem OK.

Co do posta powyżej... dobry żart... domena pl sama w sobie troszkę kosztuje :P
Ostatnio zmieniony przez Woytec 10-02-2013, 17:29, w całości zmieniany 1 raz  

emiloski94

Wysłany: 10-02-2013, 11:54   

up7down napisał/a:
A moje pytanie dotyczy CBA.pl. Co o nim sądzicie?? Ja mam tam konto.
Ewentualnie jaki darmowy byście na dzień dzisiejszy polecili.
Pozdrawiam

Cba? Przereklamowanie g....... duzo reklam, ogolnie syf.

Jak juz bym cos robil powazniejszego, to bym bral proserwer (platne)
Lub zobacz fwl.pl lub http://www.hostinger.pl/

vianne

Wysłany: 10-02-2013, 11:57   

czy ja wiem, czy duzo reklam... nie powiedziałabym w sumie, ale nie bede się kłóciła :)

no ale fakt... czasem za grosze można mieć hosting bez reklam :D

emiloski94

Wysłany: 10-02-2013, 12:04   

vianne napisał/a:
czy ja wiem, czy duzo reklam... nie powiedziałabym w sumie, ale nie bede się kłóciła :)

no ale fakt... czasem za grosze można mieć hosting bez reklam :D

Jak pisze, proserwer mam tam już 3 lata forum i miałem z 2 razy awarie trawajce max 30 min .....

Na prawde polecam. Forum nie duze, cos ponad 7k wizyt miesiecznie.

vianne

Wysłany: 10-02-2013, 12:10   

płatne to już każdy wybiera zgodnie ze swoimi potrzebami tak naprawdę :)ja na swoim mam wiele for i też nie narzekam... jestem tam ponad 1,5 roku i awarii BRAK :shock: ale z cba jako darmowym też mam dobre wspomnienia :)

zypolek

Wysłany: 13-08-2013, 13:49   

Przecież darmowy hosting to ładowanie się w jedno wielki g.
Nie podepniesz domeny, więc w momencie kiedy hosting padnie, stracisz wszystko co dotychczas zyskałeś - strona to przede wszystkim domena!

Boltex

Wysłany: 13-08-2013, 14:09   

zypolek napisał/a:
Nie podepniesz domeny, więc w momencie kiedy hosting padnie, stracisz wszystko co dotychczas zyskałeś - strona to przede wszystkim domena!
No i znowu piszesz bzdury. Opcję podpięcia domeny mają praktycznie wszystkie darmowe hostingi i hosting nie pada z dnia na dzień. Wcześniej wysyłają informację do użytkowników by ci wykonali kopie zapasowe. Dlatego polecam wybierać popularne serwisy oferujące hosting www.

zypolek, daje Ci dodatkowo upomnienie żebyś nie odkopywał starych tematów.

zypolek

Wysłany: 14-08-2013, 13:30   

Chłopie ty tak wszystko upraszczasz, że szkoda gadać - ale o ograniczeniach nic nie powiesz co nie? Poczytaj zanim napiszesz kolejne bzdury - jeśli możesz podpiąć domenę to kosztem czegoś, nie ma czegoś takiego że podłączasz domenę i masz wszystko tak samo jak na płatnym koncie. Ograniczenie ilości odsłon i inne. Nie cwaniakuj tylko pisz konkrety! Nie potrafisz pisać normalnym językiem i grzecznie?

vianne

Wysłany: 14-08-2013, 14:33   

tyle, ze sprawa z hostingami nie jest tylko czarna lub tylko biała. To czy ktoś wybiera płatny czy bezpłatny zależy od wielu czynników. Niekiedy zwyczajnie nie ma potrzeby inwestowania w płatny - skoro wystarczają paramerty bezpłatnych. Jeżeli komuś wystarcza bezpłatny to krótko - ich sprawa. Ty wolisz płatny ? równiez twoja sprawa

Gadatliwa Kasia 

zypolek

Wysłany: 15-08-2013, 07:16   

Darmowe konto ma sens głównie wtedy, gdy dopiero się zaczyna przygodę z hostingami i bardziej chce się zobaczyć jak to wygląda. Ale kiedy chodzi o prowadzenie strony na poważnie, kiedy strona ma zarabiać, to wtedy sens ma wyłącznie płatne konto i własna domena.

Odpowiedz do tematu