|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Joomla - Phpbb by Przemo |
Autor |
Wiadomość |
MooFix
Czarna lista
|
Wysłany: 04-02-2013, 02:05 Joomla - Phpbb by Przemo
|
|
|
Witam mam taki problem nie mogę znaleźć Pomostu pomiędzy Joomla - Phpbb by Przemo może wiecie gdzie mogę znaleźć taki pomost ? lub macie to bardzo bym był wdzięczny jak ktoś by dodał do załącznika
Z góry dziękuję za pomoc |
_________________ Tworzę Style pod phpBB by Przemo i nie tylko Jesteś Zainteresowany Napisz na GG lub PW
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
Pomoc poza forum odpłatna |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Czaston
|
|
|
|
|
Majkelo
|
Wysłany: 04-02-2013, 12:21
|
|
|
Czaston, spójrz na datę pierwszego postu i zobacz jakie wersje są wpisane. Ani joomli nie ma już w tej wersji, ani przema, więc to nie ma prawa działać.
MooFix, takiego pomostu raczej nie ma, przynajmniej ja się z nim nie spotkałem. |
|
|
|
|
MooFix
Czarna lista
|
Wysłany: 04-02-2013, 18:36
|
|
|
Kurde może macie jakiś sposób na połączenie tych dwóch skryptów ? |
_________________ Tworzę Style pod phpBB by Przemo i nie tylko Jesteś Zainteresowany Napisz na GG lub PW
|
|
|
|
Majkelo
|
Wysłany: 04-02-2013, 18:52
|
|
|
Gdybyśmy mieli 'jakiś sposób' to byłby o tym gdzieś temat na forum |
|
|
|
|
MooFix
Czarna lista
|
Wysłany: 04-02-2013, 22:22
|
|
|
To może zaczniemy temat jak to zrobić
Bo w archiwum są tematy dotyczące mojego problemu lecz... strony które są podane w tematach już są zamknięte i nie mam skąd pobrać pomostu aby chociaż coś pokombinować żeby to zrobić. |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 05-02-2013, 21:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!