|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Pytanie o laptopa - Lenovo Y580 |
Autor |
Wiadomość |
tajfun174
|
Wysłany: 17-01-2013, 17:47 [OffTopic] Pytanie o laptopa - Lenovo Y580
|
|
|
Witam,
Mam do wydania na laptopa około 4 tys złotych. Do tej pory ciągle pracowałem na komputerze stacjonarnym. Do laptopów byłem sceptycznie nastawiony, ale będąc w potrzebie coraz większej mobilności przyszedł czas, aby takowy zakupić. Głównym przeznaczeniem ma być obróbka grafiki/multimediów, a także rozrywka w najnowsze tytuły jeśli chodzi o gry. Oczywiście, za 4 tysiące miałbym niezły kombajn piec, ale jednak pytam o lapka. Tak więc co sądzicie o tym modelu?
http://tinyurl.com/a969s7e
To tylko taka moja sugestia i punkt oparcia. Jeśli możecie polecić coś lepszego to zamieniam się w słuch. Liczę na sensowne porady. Dzięki |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
czesio56560
|
Wysłany: 17-01-2013, 17:57
|
|
|
Jak dla mnie taki co podałeś to dość dobra oferta, spróbuj takiego samego poszukać może na allegro, może coś zaoszczędzisz. |
_________________ Nie wiem.
Nie znam się.
Zarobiony jestem.
Przyjdź Pan jutro. |
|
|
|
|
mariczka
|
Wysłany: 18-01-2013, 12:48
|
|
|
ja polecam smsunga albo asusa |
|
|
|
|
Lwie_Serce_
|
Wysłany: 18-01-2013, 14:59
|
|
|
Ja polecam laptopa Lenovo G550 |
|
|
|
|
Adiczek
|
Wysłany: 30-01-2013, 23:24
|
|
|
Ja również. Mam ten model i bardzo dobrze się sprawuje:) |
_________________ Znane czy nieznane materiały biurowe kraków ? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!