Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:36 |
Kolorowanie nicków moderatorów na stronie głównej pod forami |
Autor |
Wiadomość |
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 24-04-2009, 23:33
|
|
|
Kolorowanie nicków moderatorów na stronie głównej pod forami
Modyfikacja dodaje kolorowe nicki w widoku moderatorów działu.
Kod: | ##############################################################
##
## MOD Title: Kolorowanie nicków moderatorów na stronie głównej pod forami
## MOD Version: 1.0
## MOD Author: Joli
## MOD Description: Modyfikacja dodaje kolorowe nicki w widoku moderatorów działu.
##
##
## Installation Level: Easy
## Installation Time: 2 Minutes
## Files To Edit: (1)
## includes/functions.php
##
############################################################## |
Co modyfikacja potrafi:
Modyfikacja dodaje kolorowe nicki w widoku moderatorów działu. |
Ostatnio zmieniony przez Majkelo 12-01-2012, 20:43, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Shusky
|
Wysłany: 13-01-2013, 20:36
|
|
|
Niestety u mnie coś to nie działa.... Możecie to sprawdzic i ewentualnie poprawić. Będe wdzieczny ... |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 13-01-2013, 21:34
|
|
|
Shusky, zanim sprawdzę plik zapyta: usunąłeś po wgraniu moda zawartość katalogu cache na forum? |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
Shusky
|
Wysłany: 13-01-2013, 21:45
|
|
|
No troche teraz mnie zbiłeś z mostu. Ja wiele modów powgrywałem ( mozesz sprawdzić) ale teraz mnie zbiłes z mostu. Czyli co bym miał zrobic teraz bo na prawdę się pogubiłem w tym wszystkim. Bo ja plik zgodnie z instrukcją wgrałem ale niestety sie nie wyswietlają te mosy. Plik nadal bazie jest. ( ten przerobiony) |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 13-01-2013, 22:07
|
|
|
Shusky, wchodzisz przez ftp na serwer, wchodzisz do katalogu cache i wszystkie pliki jakie są w katalogu cache usuwasz (oprócz .htaccess) |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
Shusky
|
Wysłany: 14-01-2013, 17:35
|
|
|
Kurcze tam jest sporo tych plilów ... Ale bez problemu moge je usunać?? Nic sie nie zwali z forum? Wole zapytać niż potem się meczyc kilka dni aby naprawić forum Bo jak sie domyslam to te pliki jak by sa kopia innych plików tak? |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 14-01-2013, 18:00
|
|
|
Tak. Możesz usunąć. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Shusky
|
Wysłany: 14-01-2013, 21:38