|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Forum Images - Ikonki do działów. |
Autor |
Wiadomość |
kamilos1998xd
|
Wysłany: 18-12-2012, 19:41 Forum Images - Ikonki do działów.
|
|
|
Nie wiem czy pisze to w dobry dziale, więc jeśli pomyliłem się proszę moderatora o przeniesienie.
Ale przechodząc do sedna. Zainstalowałem Forum Images i wszystko działa, ale nie mogę znaleźć odpowiednich ikonek do działów na stronie głównej. Wchodziłem na tą stronę IconFinder.com ale wpisuje tam po angielsku regulamin i nic nie mogę znaleźć, a mi chodzi o ikonki do działów Regulamin, Sprawy Serwera, Ogłoszenia, Gry, Konkursy, Zareklamuj nas itp. Szukałem dość długo i nic nie znalazłem. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
IceCold
|
Wysłany: 20-12-2012, 15:59
|
|
|
Niestety to nie jest dział do szukania obrazków lecz modyfikacji, ale to już mnie nie dziwi, ponieważ nie umiecie czytać, co już wiem od niedawna...
Tutaj masz też sporo ikon: http://findicons.com/pack oraz na stronie którą podałeś również jest ich bardzo dużo |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!