|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Błąd który zniknął i powrócił. |
Autor |
Wiadomość |
Waf3l
|
Wysłany: 16-12-2012, 18:42 Błąd który zniknął i powrócił.
|
|
|
To znowu ja, i zaczynam się denerwować, że podjąłem się robienia forum. Rano pojawił się problem, zniknął po chwili, a teraz jest znowu i to dosyć długo. Szukałem, i wszędzie piszecie, że to wina hostingu, ale inne fora na hostingu (widziałem tylko te z innym skryptem), nie mają tego problemu. Nie stać mnie narazie na płatny hosting, i narazie musi sobie poradzić strona na tym, ale jest to jeden z najlepszych bezpłatnych, i myślałem, że da radę wytrzymać chociaż parę miesięcy. Tresć problemu:
Kod: |
PHP Error Message
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'mysql3.000webhost.com' (4) in /home/a6989505/public_html/db/mysql4.php on line 48
Free Web Hosting
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Can't connect to MySQL server on 'mysql3.000webhost.com' (4) |
Nie napiszę do nich, bo nie piszę biegle po angielsku. I dziwi mnie to, że forum stoi dopiero dzień, więc... Proszę o jakąś radę/pomoc, bo to może jakiś błąd niekoniecznie dotyczący hostingu. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bolek i lolek [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2012, 18:44
|
|
|
Waf3l, proste pytanie, instalowałeś jakieś modyfikacje ? |
|
|
|
 |
Waf3l
|
Wysłany: 16-12-2012, 18:55
|
|
|
Nie, zmieniłem tylko styl. |
|
|
|
 |
bolek i lolek [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2012, 19:06
|
|
|
Wina hostingu wszystkie strony (np: ta) używające mysql3 webhostu padły.
Moja rada zmień hosting. |
|
|
|
 |
Waf3l
|
Wysłany: 16-12-2012, 19:07
|
|
|
Ok dzięki, postaram się jak najszybciej będę mógł. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!