[OffTopic] Tablet odblokowanie. |
Autor |
Wiadomość |
MooFix
Czarna lista
|
Wysłany: 27-10-2012, 23:03 [OffTopic] Tablet odblokowanie.
|
|
|
Witam mam takie pytanie posiadam Samsunga Galaxy Tab GT-P7320 i niestety zablokowałem go źle wpisując za dużo prób narysowania wzoru i moje pytanie jak mogę go odblokować .
Wyskakuje mi komunikat:
Cytat: | Aby odblokować, zaloguj się za pomocą konta Google |
Wpisuje moje dane z konta Google ale nic to nie daje, może znacie inny sposób na odblokowanie ?
Z góry dziękuję za pomoc |
_________________ Tworzę Style pod phpBB by Przemo i nie tylko Jesteś Zainteresowany Napisz na GG lub PW
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
Pomoc poza forum odpłatna |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kacper106
|
Wysłany: 28-10-2012, 10:32
|
|
|
a internet masz właczony? |
_________________ Nie pomagam poza forum. Jeżeli napiszesz to nie dziw się że nie dostaniesz odpowiedzi;], Pomagam tym którym pozwoliłem. |
|
|
|
|
MooFix
Czarna lista
|
Wysłany: 28-10-2012, 13:47
|
|
|
Tak mam włączony. |
_________________ Tworzę Style pod phpBB by Przemo i nie tylko Jesteś Zainteresowany Napisz na GG lub PW
|
|
|
|
paweo
|
Wysłany: 28-10-2012, 17:33
|
|
|
nie znam się na tym ale: jaki wpisywałeś e-mail przy instalowaniu softa (zakładam że masz android) ? taki sam? |
|
|
|
|
MooFix
Czarna lista
|
Wysłany: 28-10-2012, 22:21
|
|
|
Właśnie nie wiem jaki jest E-mail bo wziąłem tego Tableta z Plusa i nic nie musiałem wpisywać a na umowie nie ma żadnego emaila i właśnie tu mam problem. |
|
|
|
|
paweo
|
Wysłany: 29-10-2012, 08:16
|
|
|
pójdź z tym cackiem i umową do plusa, może pomogą |
|
|
|
|
kacper106
|
Wysłany: 29-10-2012, 18:10
|
|
|
Spróbuj jeszcze go zresetować do ustawień fabrycznych. W google sprawdź jak się robi przez recovery |
_________________ Nie pomagam poza forum. Jeżeli napiszesz to nie dziw się że nie dostaniesz odpowiedzi;], Pomagam tym którym pozwoliłem. |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 30-10-2012, 18:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MooFix
Czarna lista
|
Wysłany: 30-10-2012, 15:55
|
|
|
Już sobie poradziłem.
Temat można zamknąć
WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA POMOC |
|
|
|
|
|