|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: NineX 03-10-2012, 21:12 |
Forum |
Autor |
Wiadomość |
brailed000
|
Wysłany: 03-10-2012, 19:16 Forum
|
|
|
Planuję sobie założyć forum.
Czy lepiej założyć najpierw na darmówce, czy od razu na płatnym? Prawdę mówiąc na płatne nie mam środków, kasę mam na inne sprawy. Zresztą jeśli założyłbym na płatnym i użytkowników by nie było, to kasa poszłaby w błoto.
Jeżeli założyłbym na darmówce, to potem można byłoby wszystkie informacje z niego (czyli wszystkie poty/tematy/wątki, użytkowników, wszystko inne) przenieść przy przechodzeniu na płatne? Jeśli chodzi o darmówkę, to chcę założyć na wxv.pl
Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 03-10-2012, 19:18
|
|
|
brailed000 napisał/a: | Jeżeli założyłbym na darmówce, to potem można byłoby wszystkie informacje z niego (czyli wszystkie poty/tematy/wątki, użytkowników, wszystko inne) przenieść przy przechodzeniu na płatne? Jeśli chodzi o darmówkę, to chcę założyć na wxv.pl | Jeżeli chcesz mieć przeniesienia danych to musisz założyć na serwerze, który umożliwia eksport, są takie darmowe np. ugu, cba |
|
|
|
|
brailed000
|
Wysłany: 03-10-2012, 19:24
|
|
|
A gdzie lepiej - na ugu czy cba? |
|
|
|
|
Tommekk80
|
Wysłany: 04-10-2012, 08:02
|
|
|
To tak jak kłócić się czy lepszy jest adidas czy nike - jeden pies
Na cba za sms można usunąć reklamy, na ugu chyba nie. |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 04-10-2012, 14:52
|
|
|
Tommekk80 napisał/a: | na ugu chyba nie. | Ostatnio weszła taka możliwość |
|
|
|
|
Westbam
zbanowany
|
Wysłany: 04-10-2012, 14:57
|
|
|
Zrob na xaa, co prawda to platny ale tylko 3zl na miesiac. Forum bez reklam z cpanelem, phpmyadmin i innymi dobrymi zabawkami |
_________________ Cytat by arci: "Ciepło się robi - sezon na buraki można uznać za otwarty..." |
|
|
|
|
PsTox
|
Wysłany: 08-10-2012, 20:52
|
|
|
Jeśli umiesz obsługiwać się FTP i potrafisz zainstalować php by przemo to na płatnym i wtedy nie ma reklam a za to na darmowym to są reklamy . |
|
|
|
|
lord.nitos
|
Wysłany: 12-10-2012, 15:40
|
|
|
Wszystko zależy od tego jaki chcesz osiągnąć efekt.
Według mnie przykładowo reklamy i darmowy hosting może na początku zniechęcić potencjalnego użytkownika zanim on sam zauważy co się znajduje na forum. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
d2b
|
Wysłany: 18-10-2012, 10:59
|
|
|
Ja bym proponował kupić hosting i domenę. Groszowe sprawy... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!