Wysłany: 17-09-2012, 20:16 Migracja z phpbb Przemo na Kunenę?
Witam
Musze w jednym ze swoich projektów w końcu połączyć i zintegrować portal (joomla) z forum (Przemo), po prostu po analizie wszystkich możliwości wychodzi mi, że najlepiej było by mieć coś jak najbardziej kompatybilnego i jakiekolwiek pomosty odpadają.
Stąd zanim dokonam tej rewolucji...chciałbym was zapytać o Kunenę... czy ktoś z was robił z phpbb Przemo migrację na Kunenę ?
Jakieś doświadczenia, opinie...?
migracja w takiej kolejności?... czy po prostu phpbb2, smf, kunena to różne opcje?
I czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia i próby migracji na Kunenę i mógłby napisać jak to się skończyło?
Pytam bo zależy mi na opinii użytkowników modyfikacji Przema, którego sam od lat użytkuję i jestem zadowolony a nie użytkowników innych skryptów for, którzy wiadomo zachwalają swoje i negują modyfikację Przema
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum