|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Porządny styl dla phpBB by Przemo |
Autor |
Wiadomość |
DiKeyTV
![](images/avatars/1160798747500c1b61137b3.jpg)
|
Wysłany: 26-08-2012, 17:31
|
|
|
Coś mi się zdaje że ten twój styl nie zostanie zatwierdzony do. Przema |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
adrian507120
zbanowany
![](images/avatars/348603406507d863c2a19f.png)
|
Wysłany: 27-08-2012, 22:36
|
|
|
Jak narazie to goły html nic nie jest wdrążone pod forum więc poczekajmy.
[ Dodano: 27-08-2012, 23:38 ]
PS twój styl też się nie nadaje , bo niedosc że przemo powolne , to jeszcze ten twój cukierkowy styl zamula spokojnie przewijanie forum na słabszym sprzecie , a wiele osób nie ma czegoś z górnej półki |
|
|
|
MQs
|
Wysłany: 14-09-2012, 08:59
|
|
|
DiKeyTV napisał/a: | Coś mi się zdaje że ten twój styl nie zostanie zatwierdzony do. Przema |
Bo nie ma szans, żeby wyszedł mu czysty styl - modyfikacje skryptu są nieuniknione. A jak już zmodyfikuje skrypt to stanie przed prawdziwym wyborem:
A) zachowanie kompatybilności i sieczka w php - "zamienił stryjek". Co z tego, że html będzie wyglądał (względnie ) ładnie jak serwer będzie często mielił dwa zestawy zmiennych.
B) zerwanie kompatybilności - to już będzie odrębny od Przema skrypt z jednym stylem, ale bardziej elastyczny (teoretycznie) jeśli chodzi o przerabianie go samym css'em.
Zatem diplodocus pytanie podstawowe A czy B? Dopóki sobie nie odpowiesz to Twój projekt ma wartość tylko "szkoleniową" i jedynie dla Ciebie. Życzę powodzenia, albo raczej dobrej zabawy. |
|
|
|
paweo
|
Wysłany: 16-09-2012, 08:27
|
|
|
Cytat: | Wiem, że już było kilku takich co chcieli stworzyć dobre alternatywy dla subSilvera, ale niestety pomysły lub entuzjazm padł. |
I tu masz rację
Cytat: | Mogę zapewnić, że mój projekt będzie ukończony. | Zobaczymy |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!