|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Forum od nowa |
Autor |
Wiadomość |
Paradis
|
Wysłany: 07-07-2012, 18:10 [OffTopic] Forum od nowa
|
|
|
Witam, mam takie głupie pytanie, bo zainstalowałem forum, przed tym nie dodałem przywilejów użytkownikowi baz danych i nie udało mi się za pierwszym razem ale za drugim owszem ale coś zje*** bo pisało mi cały czas że mnie na forum nie ma, nie istnieje taki użytkownik. Stwierdziłem że usunę wsztstko z Total Comandera (pliki) i dodam je na nowo. Udało mi się, zrobiłem wszystko. Forum działa. Moje pytanie czy w przysżłości albo już nie mam coś zrąbanego, co nie jest dla mnie widoczne, czyli ja że zrobiłem takie operacje mam coś naknocone w forum, spowalnia go, będę miał problemy z instalowaniem modyfikacji albo co kolwiek ? Pytam bo myślałem nad resetem serwera na xaa.pl ale kosztuje to 5 zł (;O) i nie mam zamiaru skoro forum działa.
Proszę mi szybko odpowiedzieć ponieważ nie wiem czy od nowa to zrobić wszystko czy normalnie działa wszystko i mogę śmiało wgrywać wszystko. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Tommekk80
|
Wysłany: 07-07-2012, 19:44
|
|
|
Regulamin :
Cytat: | W sygnaturce nie zmyślaj, że jesteś super fachowcem, nie wprowadzaj ludzi w błąd. |
Instalujesz fora, modyfikacje, jeszcze chcesz za to pieniądze a nie masz pojęcia o tym...zmień sygnaturkę w takim razie.
Jak wgrałeś cały skrypt od nowa to nic nie jest potrzebne. Czysty skrypt ci chodzi i możesz wgrywać mody. Chyba że namieszasz w bazie danych. |
|
|
|
|
Paradis
|
Wysłany: 07-07-2012, 20:14
|
|
|
Odpowiedziałbyś normalnie a nie komentował moje podpisy -.-
Umiem instalować wszystko, mam w tym wprawe, kasy za to nie biorę, jak widzisz wątpię by ktoś chciał modyfikację powyżej 20 minut, w sensie że ona się 20 minut instaluje, tyle czasu tracę. Tutaj tylko pytam czy się nic nie stane bo zapomniałem nadać przywileje i coś nawaliło a Ty od razu zrzucasz mnie na głupka. |
|
|
|
|
maminowiec
|
Wysłany: 07-07-2012, 20:19
|
|
|
Widocznie nie umiesz, skoro masz takie problemy. Jak forum działa, to jest ok. |
_________________ Ebooki do pobrania |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 08-07-2012, 20:09
|
|
|
Paradis napisał/a: | Pytam bo myślałem nad resetem serwera na xaa.pl ale kosztuje to 5 zł (;O) | Nie lepiej samemu zrobić kopię zapasową lub wgrać czyste pliki? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!