Przesunięty przez: joli 30-07-2010, 19:23 |
P?atno?? SMS |
Autor |
Wiadomość |
Psiaczek
|
Wysłany: 09-04-2005, 06:48
|
|
|
Sylwia napisał/a: | chodzi o wyciąganie kasy od rodziców, tłumaczenie na co, itp. sprawy ;D No a kase na komórce im chyba co jaki? czas uzupełniaj? bez gadania Wink |
Jakbyś zgadła ....
Chciał te 8 z? to nie kłopot, a póżniej pytania po co była? na poczie itp... |
_________________ Witaj Gość!
byłeś na Wielotematycznym Forum ???? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Sylwia
|
Wysłany: 09-04-2005, 07:26
|
|
|
Psiaczek napisał/a: |
Jakbyś zgadła ....
|
Nie zgadywałam, pisałam z do?wiadczenia |
|
|
|
|
Araadan [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2005, 08:15
|
|
|
Psiaczek napisał/a: | Chciał te 8 z? to nie kłopot, a póżniej pytania po co była? na poczie itp... |
Zwrocie uwage na to ze Przemo zaznaczyl, jak bedzie platnosc sms to 2 smsy po 8 zl bo prowizje sa bardzo duze
[ Dodano: 09-04-2005, 09:19 ]
Grucha napisał/a: | Crack napisał/a: | Idziesz do okienka, prosisz o formularz przelewu i wypełniasz według wzoru (najczłąciej wiszącego na ?cianie). Jak grzecznie poprosisz to nawet ci obja?ni? co i gdzie należy wpisać. |
To nie lepiej umieścić wzór tylko do wydrukowania i wpisania swojego nazwiska ? |
przeczytaj 1 post na strionie 3 tego tematu |
|
|
|
|
Strachu [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2005, 09:38
|
|
|
Araadan napisał/a: | Zwrocie uwage na to ze Przemo zaznaczyl, jak bedzie platnosc sms to 2 smsy po 8 zl bo prowizje sa bardzo duze |
Ja mogę bezproblemu wysłać dwa SMS |
|
|
|
|
Psiaczek
|
Wysłany: 09-04-2005, 10:14
|
|
|
Araadan napisał/a: | "Strachu" Araadan napisał/a: | Zwrocie uwage na to ze Przemo zaznaczyl, jak bedzie platnosc sms to 2 smsy po 8 zl bo prowizje sa bardzo duze |
Ja mogę bezproblemu wysłać dwa SMS Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing |
Ja tak samo i o to chodzi. |
|
|
|
|
vegetagt
|
Wysłany: 09-04-2005, 10:20
|
|
|
zpsuli znow |
_________________ JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 09-04-2005, 13:29
|
|
|
qrde znowu.... nie no ja musze juz leciec do domu, niech ktos zobaczy przez co to, bede wdzieczny |
|
|
|
|
patrick
|
Wysłany: 09-04-2005, 13:36
|
|
|
Przemo, powod to oczywiscie slawne "quote"
teraz niechcce mi sie analizowac.trzeba by zablokowac cytowanie podwojne czyli że dajemy dwa w jednym tak jak kolega wyzej. Tagg quote powinnien miec tez ograniczenia cytowania calej strony. Trzeba by zrobic by cotowanie selektywne cytowalo tylko posta nic wiecej np. nazwy usera itp ... |
|
|
|
|
NetJaroPL
|
Wysłany: 09-04-2005, 16:34
|
|
|
A więc podajcie na jakie konto wpłaci? i jak? sum?. |
_________________ Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Strachu [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2005, 17:13
|
|
|
Przemo, to będzie możliwość zapłaty SMS?
Bardzo Cię proszę mogę zapłacic dwa SMS, albo nawet 3, tylko, żeby była możliwość zapłaty SMS. |
|
|
|
|
Sylwia
|
|
|
|
|
marcing
|
Wysłany: 10-04-2005, 19:39
|
|
|
Moim skromnym zdaniem lepiej się przej?? do banku czy na poczte bo sms-ami zarabiaj? po?rednicy, lub wyklika? w jakimś internetowym banku, co zaraz uczynie
Tylko jedna mnie rzecz smuci, z grupy VIP można był usuniętym jak to Przemo pisze:
"Usunięcie z grupy może następic tylko po złamaniu jednej z dwóch prostych i zrozumiałych zasad opisanych w "Ustalenia dot. Strefy VIP " "
Tylko że tych zasad nie można przeczytać przed przystąpieniem |
|
|
|
|
Psiaczek
|
Wysłany: 11-04-2005, 11:13
|
|
|
marcing napisał/a: | Tylko że tych zasad nie można przeczytać przed przystąpieniem Smile
|
No to jak dośćczysz, to masz je przeczytać !!! |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 11-04-2005, 12:32
|
|
|
marcing napisał/a: | Tylko że tych zasad nie można przeczytać przed przystąpieniem | No nie? Hehe nawet za komuny chyba tak nie było
Chodzi o to, zeby "zwykli" uzytkownicy nie wiedzieli ze trzymamy sklad ekipy w tajemnicy |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
marcing
|
Wysłany: 11-04-2005, 14:00
|
|
|
Mimo wszystko swój grosik wpłaciłem, i postaram się co jaki? czas wpłaca? takie gosiki - to poleca? bym wszystkim innym, te 8 z? to niewiele, a jeśli ma wspomóc prace nad forum to co jaki? czas - choćby z okazji wgrania nowszej wersji - wypada kopsn?? się na poczte czy do banku.
Ja wchodze w ten "interes" nawet jak mam wejść w ciemno
Narazie radze sobie używając "szukaj" , ale nigdy nie wiadomo kiedy pomoc może był potrzebna |
|
|
|
|
|