|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[problem]Reloader by WIDMO |
Autor |
Wiadomość |
m@rtinez
|
Wysłany: 09-04-2005, 11:16 [problem]Reloader by WIDMO
|
|
|
Zainstalowałem sobie tego reloadera, ale póżniej mi się odmieni?o i z portal.php usunąłem go (czytaj ten fragment który za to odpowiada?) i myślałem że już wszystko wporzo po czym wysłałem na serwer.
Pojawia mi się co? takiego że zamiast news'ów tak jak to było mam ramke z nagłówkiem strona i podpis Reloader v.1.0 by WIDMO
Pytanie jak to ustawić żeby po staremu były newsy??
Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
DjDuDi

|
Wysłany: 09-04-2005, 11:40
|
|
|
cofnij jeszcze zmiany wprowadzone w pliku templates/Twój_styl/portal_body.tpl |
_________________ Gość Zapraszam cię na moją stronę www.DjDuDi.pl |
|
|
|
 |
m@rtinez
|
Wysłany: 09-04-2005, 12:48
|
|
|
to nie to ... wgrałem jeszcze raz ca?y templates i to samo ... wgrałem również oryginalny portal.php z paczki Przema i to samo ... ma ktoś inny pomysł...
Błd? wdzięczny...
pozdrawiam |
|
|
|
 |
They

|
Wysłany: 12-04-2005, 23:03
|
|
|
m@rtinez napisał/a: | wgrałem również oryginalny portal.php z paczki Przema i to samo ... |
oryginalny portal.php z pakietu przema ?
a czy wiesz ,że wgranie z oryginalnego bedzie dzialac Reloader Widma ?
wgraj po prostu tylko pliki z Reloader Widma w wersji 1.0 ,a jesli ci nie dzialalo to wgraj z wersji 0.99. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!