|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Matteo 24-05-2012, 18:52 |
[OffTopic] Gdzie zarejestrowac domene tanio + hosting |
Autor |
Wiadomość |
Nik
|
Wysłany: 24-05-2012, 17:56 [OffTopic] Gdzie zarejestrowac domene tanio + hosting
|
|
|
Tak jak w temacie. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Matteo
|
Wysłany: 24-05-2012, 18:01
|
|
|
Polecam webd.pl. |
|
|
|
michero
|
Wysłany: 25-05-2012, 07:45
|
|
|
Zależy jaka domena, ale jeśli .pl to najtaniej jest w ovh i masternet. Z reguły taniość domeny określa koszt jej przedłużenia. Bo możesz poszukać jakiejś promocji za 0zł, a w drugim roku płacić 150zł. Co do hostingu to zależy co potrzebujesz i jaki masz budżet, ale dobrą opinię mają np. Castpol, unixstorm czy biznes host |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 25-05-2012, 08:32
|
|
|
A ja polecam - https://rejestracjadomen.pl/domeny/cennik.php
mam tam domeny od lat i nie narzekam, naprawde
hosting tylko https://qhost.pl/panel/cart.php |
|
|
|
|
bolek i lolek [Usunięty]
|
Wysłany: 25-05-2012, 10:04
|
|
|
Matko boska odnowienie domeny (pl) 90zł, nigdy w życiu tyle bym nie zapłacił...
Przenieś się do masternetu.
Lepszą ofertę ma unixstorm. |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 25-05-2012, 11:02
|
|
|
No tak, ja zaplacilam z gory.. fakt
a co do qhosta to bezpieczniejszej nie znajdziesz. Ale jak ktos woli zaplcic mniej za gorsze, to juz wolny wybor. |
|
|
|
|
Joy17
|
Wysłany: 25-05-2012, 16:54
|
|
|
joli napisał/a: | a co do qhosta to bezpieczniejszej nie znajdziesz. Ale jak ktos woli zaplcic mniej za gorsze, to juz wolny wybor. |
Próbowałem przeanalizować ofertę, ale bardzo ubogo mają na stronie, jeżeli chodzi o informacje. Żadnych baz wiedzy, FAQ, szczegółowych ofert - to z góry zniechęca, nawet jeśli hosting jest naprawdę niezły.
Co to cen, to zdecydowanie propozycja budżetowa ciekawe czy utrzymałbym swój serwis na QMaxi |
_________________ Nie pisz do mnie PW - jeśli potrzebujesz pomocy, chętnie pomogę, ale na forum. |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 26-05-2012, 13:50
|
|
|
Ja mam u nich, i naprawde, jejst co chwalic. Wszystkiego mzoesz sie dowiedzie,c piszac maila do obslugi, ktora jest czynna non stop i to sobie chwale.
Strona jets nowa, niedokonczona, to byla przedtem inna firma, ale nie zmienilo sie na gorsze.
Ja mam qnormal, zmienilam, bo nie wykorzystywalam w pelni. A wisi an tym duzo, naprawde |
|
|
|
|
theqkash
|
Wysłany: 27-05-2012, 11:39
|
|
|
Domena - OVH.pl
Hosting - Castpol.pl |
|
|
|
|
Zielek
|
Wysłany: 29-05-2012, 11:13
|
|
|
Domena + Hosting , Hosting naprawdę tani i ma dobre parametry domeny też nie są drogie . |
|
|
|
|
Arkando
|
Wysłany: 06-07-2012, 12:54
|
|
|
Ja polecam domenę na OVH.PL, właśnie się do nich przeniosłem z nazwa.pl - tam po roku musiałem przedłużyć .pl za 123zł, bo nie doczytałem w regulaminie promocji, że po roku obowiązkowo trzeba przedłużyć W OVH przedłużenie .pl 49,99zł, rejestracja 9 zł z groszami.
Hostingu używam lh.pl - firma nieduża, mało popularna, ale nie zawiodłem się. Ceny do przyjęcia (płatne za rok z góry), natomiast wydajność po prostu bomba. W porównaniu do webd.pl kosmiczna różnica. Administracja szybko odpowiada na zgłoszenia, nie olewają klienta. Dla mnie specjalnie starsze php doinstalowali na serwerze.
Moja strona to forum phpbb2 by przemo, dość obszerne, a śmiga aż miło
Cytat: | Nasi użytkownicy napisali 9588 postów, tematów 1590
, postawili 892 piwMamy 14354 zarejestrowanych użytkowników |
|
|
|
|
|
tysko
|
Wysłany: 15-11-2012, 23:17
|
|
|
Ja od siebie polecę tanie domeny - link. Ceny przedłużeń nie są wygórowane (na pewno tańsze jak w home.pl czy nazwa.pl gdzie rejestracja za złotówkę, później ponad 100zł FV za domenę .pl, a cennik ukryty gdzieś na podstronie podstrony...) |
|
|
|
|
Tommekk80
|
Wysłany: 16-11-2012, 07:37
|
|
|
Jeśli chodzi o domenę, ja mam w 1&1 - rejestracja free, po roku 80zł. Jakoś nie mam zaufania do małych, mało popularnych operatorów nawet, jakbym miał zapłacić te 30 zł mniej.
Jeśli chodzi o hosta to nie wiem, już długo nie prowadzę forum. Miałem w http://www.000webhost.com/ - darmo co prawda, ale bez reklam, awarii nie pamiętam, a forum prowadziłem 3 lata. |
|
|
|
|
kitex
|
Wysłany: 16-11-2012, 09:30
|
|
|
Ja mam wykupione 6 domen na http://najtanszedomeny.pl/ , 3od prawie roku i nie ma problemu.
Hosting od 11 miesiecy to http://webh.pl/index.php?cmd=swww , ja mam pakiet Medium (50zl na rok), hosting w 100% polecam kazdemu, nie ma z nim problemow, szybka i pomocna obsluga klienta |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
majonez46
|
Wysłany: 27-11-2012, 12:19
|
|
|
polecam od siebie www.exone.pl mają przystepne ceny a serwery stabilne! polecam ... nie przejedziesz się. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!