Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:36 |
Numer użytkownika |
Autor |
Wiadomość |
Karol1987
|
Wysłany: 07-07-2008, 22:25
|
|
|
Widocznie ta modyfikacja nie uwzględnia usuniętych userów i nie bierze pod uwagę kolejności ich występowania na liście: "data przyłączenia rosnąco" tylko uwględnia ich ID |
_________________ Początki są zawsze trudne, poziom wtajemniczenia rośnie, później jest już tylko lepiej... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Dj_Majster
|
Wysłany: 18-12-2008, 21:37
|
|
|
Przeglądałem cały temat ale nikt nie zadał takiego pytania jak ja chcę zadać :] Otóż, czy można przesunąć wyżej informacje "Nr Użytkownika" ?? Tak jak to mniej więcej widnieje na screenie poniżej ??
|
|
|
|
|
Bobek_
|
Wysłany: 19-12-2008, 22:30
|
|
|
jak zrobić aby modyfikacja pokazywała Numer Użytkownika według daty dołączenia a nie numeru ID ??? |
_________________ Zapraszam na moją witrynę internetową Generator CV |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 21-12-2008, 14:32
|
|
|
Dj_Majster, w viewtopic_body.tpl wstaw
za:
Kod: | {postrow.POSTER_POSTS} |
|
|
|
|
|
Dj_Majster
|
Wysłany: 21-12-2008, 23:31
|
|
|
joli, niestety nie podziałało to. Znikło Nr Użytkownika i pomieszały się trochę te informacje tak że ilość postów była na samym dole |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 21-12-2008, 23:38
|
|
|
No nie wiem
zamiast:
Kod: | {postrow.SPECIAL_RANK}{postrow.POSTER_AGE}{postrow.POSTER_JOINED}{postrow.POSTER_POSTS}<!-- BEGIN poster_beers -->{postrow.poster_beers.POSTER_BEERS}<br /><!-- END poster_beers -->{postrow.POSTER_FROM}{postrow.POSTER_ID}{postrow.POSTER_ONLINE}</span> |
powinienes miec:
Kod: | {postrow.SPECIAL_RANK}{postrow.POSTER_AGE}{postrow.POSTER_JOINED}{postrow.POSTER_POSTS}{postrow.POSTER_ID}<!-- BEGIN poster_beers -->{postrow.poster_beers.POSTER_BEERS}<br /><!-- END poster_beers -->{postrow.POSTER_FROM}{postrow.POSTER_ONLINE}</span> |
|
|
|
|
|
Dj_Majster
|
Wysłany: 23-12-2008, 20:50
|
|
|
joli, elegancko... o to chodziło |
|
|
|
|
Serek_mk
|
Wysłany: 29-03-2009, 00:29
|
|
|
Przy okazji jak juz tu jestem....
- Czy można do tego dodać coś... aby wyświetłał sie numer użytkownika w jego profilu ?? dobrze by było aby to było w standardzie np: w PA> UŻYTKOWNICY> Dany user
- Czy można to ukryć przed określonmi grupami ??
W tej chwili, jeśli user nie napisze żadnego posta to nie ma jego numerka... Mnie to nie przeszkadza bo wiem jak to sprawdzić taki numer ale.... |
|
|
|
|
lui754
|
Wysłany: 29-03-2009, 08:41
|
|
|
Serek_mk napisał/a: | - Czy można do tego dodać coś... aby wyświetłał sie numer użytkownika w jego profilu ?? |
Kod: | usercp_viewprofile.php
---[znajdź]---
$template->assign_vars(array(
'USERNAME' => $username,
---[zmień na]---
$userid2 = $profiledata['user_id'];
$template->assign_vars(array(
'ID2' => $userid2,
'USERNAME' => $username1,
templates/nazwaStylu/profile_view_body.tpl
---[znajdź]---
<!-- END advert_person -->
---[dodaj po]----
<tr>
<td valign="top" align="right" nowrap="nowrap"><span class="gen">Numer użytkownika: </span></td>
<td><b><span class="gen">{ID2}</span></b></td>
</tr>
|
Nie sprawdzałem ale powinno działać |
_________________ lui754 |
|
|
|
|
Serek_mk
|
Wysłany: 30-03-2009, 15:03
|
|
|
Chyba zadzialolo.., dzieki wielkie
Pracuje jak trzeba |
|
|
|
|
skala91
|
Wysłany: 10-06-2009, 18:37
|
|
|
śmiga aż ładnie popatrzeć , jestem tylko ciekaw dlaczego jao założyciel mam nr.2 |
|
|
|
|
matiyarosz
|
Wysłany: 22-01-2011, 16:41
|
|
|
skala91 napisał/a: | śmiga aż ładnie popatrzeć , jestem tylko ciekaw dlaczego jao założyciel mam nr.2 |
Ponieważ gość ma 1. Od początku przema admin ma numer 2 |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kiko
|