|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] DIV'y |
Autor |
Wiadomość |
Apophis
|
Wysłany: 22-01-2012, 15:25 [Problem] DIV'y
|
|
|
Witam. Poszukuję jakichś kursów ( darmowych ) online lub w .pdf czy coś dotyczących tworzenia stron www za pomocą divów? Znajdę takie coś? Szukałem na googlach ale nie mogę nic znaleźć. Najlepiej uczący od podstaw ażebym mógł zrobić jakąś przyzwoitą stronę |
_________________ Co mogę to pomogę | Pomoc tylko na forum | Kontakt | Nie używam GG |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Majkelo
|
|
|
|
|
Apophis
|
Wysłany: 22-01-2012, 15:31
|
|
|
Coś jeszcze? Tą stronę znam ale wiele z niej o divach się nie nauczyłem. Chodzi mi głównie o to jak układać je w pliku html ażeby mieć np. dwie kolumny i takie tam. |
_________________ Co mogę to pomogę | Pomoc tylko na forum | Kontakt | Nie używam GG |
|
|
|
|
Tommekk80
|
|
|
|
|
Joy17
|
Wysłany: 22-01-2012, 18:28
|
|
|
http://www.forumweb.pl/vi...84453975c422d10
Rewelacyjny tutorial - jak stworzyć stronę w divach |
_________________ Nie pisz do mnie PW - jeśli potrzebujesz pomocy, chętnie pomogę, ale na forum. |
|
|
|
|
gaget3
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Apophis
|
Wysłany: 22-01-2012, 18:49
|
|
|
Dziękuję za pomoc Jeżeli ktoś coś jeszcze ma proszę dopisywać Myślę że teraz coś już zdziałam. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!