|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:59 |
[problem] Styl zoneSilver |
Autor |
Wiadomość |
tweek [Usunięty]
|
Wysłany: 30-03-2005, 23:32 [problem] Styl zoneSilver
|
|
|
Zauwazylem, ze styl ma blad. Jezeli pasek adresu, lokalizacji tematu (?) jest zbyt dlugi, ze nie miesci sie pomiedzy lewa strona forum a przyciskami 'poprzedni temat', 'nastepny temat' po prawej stronie, to forum sie rozszerza, ze nie miesci sie na ekranie. Jak to naprawic? Prosze o rade! Przyklad! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Nash

|
Wysłany: 31-03-2005, 18:45
|
|
|
sproboj ustawic stał? szerokosc forum |
_________________ Visit My Gallery On Deviant Art
http://nash-.deviantart.com/ |
|
|
|
 |
tweek [Usunięty]
|
Wysłany: 31-03-2005, 18:53
|
|
|
Wlasnie probowalem, ale niestety nic to nie pomoglo |
|
|
|
 |
Nash

|
Wysłany: 31-03-2005, 18:58
|
|
|
sprobuj dodac w pliku overall_header.tpl
to srodkowe odzielone spacjami (dalem tez inna czesc kody zebys mniej wiecej wiedzial gdzie);D w miesjce 700 możesz wpisac wlasn? szerokosc a miejsce border color - dajesz kolor obramowania
Kod: | {LOAD_BODY}
{OVERLIB}
{WIDTH_OVERALL}
<a name="top"></a>{ROTATE_BANNER_1}
<div align="center">
<center>
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="1" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#000000" width="700">
<tr>
<td class="bodyline">
{ROTATE_BANNER_2}{BANNER_TOP}
<!-- BEGIN header --> |
|
_________________ Visit My Gallery On Deviant Art
http://nash-.deviantart.com/ |
|
|
|
 |
tweek [Usunięty]
|
Wysłany: 31-03-2005, 20:29
|
|
|
THX! Wyprobuje, ale troche pozniej. Jak sprawdze, czy cos pomoże, to dam znac.
[ Dodano: 01-04-2005, 21:28 ]
Zainstalowalem ver. 1.9 i na razie mam subSilver'a, bo z zoneSilver pod 1.9 tez podobno byly jakies problemy. Nie chce mi sie juz tym bawic. Sprobuje zmodyfikowac subSilver'a do wlasnych potrzeb, bo wedlug mnie to jedyny styl bez jakichs wad, ktore mnie denerwuja:) lubie gdy wszystko jest dopracowane, kazdy szczegol:) Mimo wszystko POMÓGŁ dla Ciebie! THX |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!