phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[OffTopic] Karta Motorowerowa
Autor Wiadomość
SlayerX

Wysłany: 06-09-2011, 03:30   [OffTopic] Karta Motorowerowa

Siema,

Wiem ze jest juz duzo takich topic'ow ale jeszcze jeden nie zaszkodni.

A wiec mam do Was pytanie. Mam 14 lat, juz 7 chodze do szkoly w Londynie ale mimo to praktycznie w kazde wolne jestem w polsce. Wszyscy moi rowjesnicy maja karty motorowerowa i sobie smigaja, i tu jest problem, tez bym chcial ale nie chodze do szkoly w polsce (mam obywatelstwo polskie i jestem w polsce zameldowany) i nie wiem czy jest mozliwosc aby dyrektor gimnazjum w moim miescie mogl mi wystawic takie uprawnienie pomijajac fakt ze nie uczeszczam do tego gimnazjum. Jesli nie, czy jest mozliwosc aby ktos inny poza dyrektorem szkoly gimnazajlnej lub liceum etc. mogl wystawic taki dokument?

Z gory dziekuje.

Patrick

Gadatliwa Kasia 

Cassino

Wysłany: 06-09-2011, 14:20   

Może zgłoś się na policję? już nie pamiętam, aczkolwiek policja zajmuje się takimi rzeczami :P

MagicalFire

Wysłany: 06-09-2011, 16:24   

odwiedź wydział komunikacji

Tommekk80

Wysłany: 06-09-2011, 16:43   

Podejrzewam, że egzamin i tak będziesz musiał zdać.

SlayerX napisał/a:
Patrick

Nie do końca polskie to imię ;)

kacper106

Wysłany: 06-09-2011, 18:38   

Tylko policja zostaje. Spiesz się z karta bo w 2012 wychodzi prawo jazdy Am(motorower)

Ma[J]sTeR

Wysłany: 06-09-2011, 19:05   

W żadnej szkole już nie przeprowadza się testów na kartę motorowerową, więc musisz iść na policję i się zapytać. Tak jak kolega wyżej napisał, wydział komunikacji.

SlayerX

Wysłany: 06-09-2011, 20:44   

O test sie nie martwie, bardziej mi chodzilo o to czy dyrektor moze podpisac papierek upowazniajacy o wydanie karty. Test bede zdawal w szkolce specjalnej poza gimnazjum aczkolwiek dyrektor musi dac upowaznienie aby karta zostala wydana, musi przybic pieczec. I teraz czy dyrektor szkoly moze to zrobic jesli nie uczeszczam do tej szkoly.

PS: Babcia z Irlandii sie uparla na "Patrick"...

Gadatliwa Kasia 

kooza

Wysłany: 09-09-2011, 13:00   

Masz dowód osobisty?
Jeśli tak, to to wystarczy.
Jeśli nie masz to zrób. Nie potrzeba żadnej karty motorowerowej.

Odpowiedz do tematu