|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problemy z e-mailem. |
Autor |
Wiadomość |
Jarroo
|
Wysłany: 25-08-2011, 11:05 Problemy z e-mailem.
|
|
|
Witam. Mam taki problem, że ustaliliśmy że będziemy rejestracje akceptować przez admina i jestem głównym adminem i nie przychodzą mi wiadomości na mail typu: Konto o nazwie "jakisnick" zostało deaktywowane lub nowo utworzone, sprawdź szczegóły tego użytkownika (jeśli to konieczne) i aktywować konto używając poniższego odnośnika.
I każdemu adminowi przychodzi, a mi nie. Wiecie coś na ten temat? Bardzo bym prosił o odpowiedź. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
gaget3

|
Wysłany: 25-08-2011, 11:28
|
|
|
a twój hosting obsługuje funkcje mail()? Jaki masz darmowy czy płatny? I podaj adres forum którego problem dotyczy. |
_________________ Inspektor Gaget xD
Poza forum pomagam odpłatnie. Jeśli nie wiesz co napisać nie pisz. Nie marnuj mojego cennego czasu. |
|
|
|
 |
Jarroo
|
Wysłany: 25-08-2011, 11:40
|
|
|
Forum www.grafika-kibica.pl
Hosting mam płatny, tylko mnie dziwi dlaczego innym adminom takie wiadomości przychodza a mi - głównemu adminowi nie. |
|
|
|
 |
gaget3

|
Wysłany: 25-08-2011, 12:03
|
|
|
A sprawdź sobie w profilu czy meila nie zmieniałeś. Wiesz jedna inna litera i meil nie dochodzi. Skoro piszesz, ze tylko tobie nie przychodzą. |
_________________ Inspektor Gaget xD
Poza forum pomagam odpłatnie. Jeśli nie wiesz co napisać nie pisz. Nie marnuj mojego cennego czasu. |
|
|
|
 |
Jarroo
|
Wysłany: 25-08-2011, 12:56
|
|
|
Dobrze mam ustawiony. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!