Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:36 |
Random Topic Post User 1.0.0 |
Autor |
Wiadomość |
Polaczek
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Draco demonicus
|
Wysłany: 20-08-2011, 12:46
|
|
|
Witam.
Czy byłaby możliwość małego zmodyfikowania tego moda tak, by szukał losowego tematu tylko z danego forum a nie z całej strony?
Co musiałbym ewentualnie dodać do skryptu, aby działało to właśnie na konkretnym forum?
ID forum mogę znaleźć więc to chyba nie jest problem.
Z góry wielkie dzięki. |
_________________ Avek jest mojego autorstwa. Zastrzegam sobie prawo do jego kopiowania, przerabiania i posiadania. Niestosowanie się do tego oznacza kradzież. |
|
|
|
|
maminowiec
|
Wysłany: 20-08-2011, 14:40
|
|
|
Draco demonicus, trzeba by napisać osobną modyfikację. Ta losuje tylko końcówkę tematu , nawet nie sprawdza czy temat istnieje. |
_________________ Ebooki do pobrania |
|
|
|
|
Draco demonicus
|
Wysłany: 20-08-2011, 15:26
|
|
|
Oh, rozumiem. A czy jest ktoś kto mógłby takie coś napisać? Bo ja kompletnie nie znam się na tych skryptach anime a bardzo go potrzebuję.
Byłbym bardzo wdzięczny.
Nie chciałbym się narzucać, ale po prostu mod ten jest dla mnie priorytetowy w tej chwili. Jeśli ktoś ma czas i wie jak coś takiego zrobić to bardzo proszę o pomoc.
Jeszcze raz z góry dziękuję. |
_________________ Avek jest mojego autorstwa. Zastrzegam sobie prawo do jego kopiowania, przerabiania i posiadania. Niestosowanie się do tego oznacza kradzież. |
Ostatnio zmieniony przez Draco demonicus 04-12-2021, 15:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
maminowiec
|
|
|
|
|
Draco demonicus
|
Wysłany: 21-08-2011, 19:30
|
|
|
Dzięki wielkie |
|
|
|
|
|