|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Projekt Carinae - Młodszy brat numinora |
Autor |
Wiadomość |
Ma[J]sTeR
|
Wysłany: 05-08-2011, 14:00 [OffTopic] Projekt Carinae - Młodszy brat numinora
|
|
|
Zapewne wiele z Was pamięta projekt numinor. Miał to być lekki styl, przyjazny użytkownikowi i całkowicie pozbawiony tabelek. Co prawda upadł i został niedokończony, jednak nie oznacza to, że styl oparty na nowszych standardach nigdy nie powstanie.
Mam zamiar z pomocą ochotników stworzyć styl przyjazny dla użytkownika.
Zapewne posądzicie mnie o konkurencję dla projektu "Cephei" lub coś podobnego.
Nic z tych rzeczy.
Projekt wymyśliłem zanim usłyszałem o Cephei. jednak do jego realizacji przystąpiłem już po jego obwieszczeniu.
Podstawowa różnica jest taka, iż grupa Cephei pragnie stworzyć rodzinę modyfikacji dla Przema ułatwiających poruszanie się po skrypcie oraz styl, gdzie ja tworzę sam styl.
Inne informacje na temat owego stylu umieściłem na http://muslik.pl/projekt-carinae/
Forum(na którym owy styl już widnieje i jest on w, stosunkowo niewielkiej części, przepisany z tabelek na HTML5 + CSS3)
carinae.muslik.pl
Chętnych do ekipy zapraszam na http://muslik.pl/05/08/2011/projekt-carinae/ |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
RiceSilver
![](images/avatars/1587388205501683b90cfc5.png)
|
Wysłany: 05-08-2011, 21:04
|
|
|
Ma[J]sTeR, Jak dla mnie wygląda całkiem nieźle,ale proponuję popracować nad wyświetlaniem działów,bo w tej chwili się one zlewają.Wiem,że to nie jest koniec prac nad stylem,ale powinno być to wzięte pod uwagę Aczkolwiek podobają mi się te "dymki" po najechaniu na ikonkę w prawym górnym rogu,oraz rozwijane statysyki itp |
|
|
|
Matteo
![phpgroup](templates/subSilver/images/ranks/rank_groupp.png)
![](images/avatars/4260166025351389903c98.png)
|
|
|
|
Ma[J]sTeR
|
Wysłany: 06-08-2011, 19:27
|
|
|
Matteo, hah. W sumie dobre pytanie Szczerze to nazwę pomagał mi wymyślać znajomy. Carinae mi się spodobało. po czym oznajmił on, że tak nazywa się gwiazda i się przyjęło .
Ogólnie gwiazdy, przynajmniej mi, kojarzą się z życiem, nowością, bo przecież nawet śmierć jednej, powoduje narodzenie drugiej ;D |
|
|
|
szymon1051
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!