|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Matteo 06-04-2011, 19:09 |
Mały Problem z unixstorm.org |
Autor |
Wiadomość |
adek1479
|
Wysłany: 06-04-2011, 19:03 Mały Problem z unixstorm.org
|
|
|
Witam mam do was pytanie co sądzicie o unixstorm.org , ponieważ po przeniesieniu z proserwer właśnie na tą hosotnie same problemy mam z www to znaczy:
Forum wolno chodzi
Często wyskakuję błąd zbyt wiele połączeń do bazy (Hostownia odp że niby moja wina a na proserwer było ok)
Więc mam do was pytanie czy to jednak z mojej winy czy jednak zmiana "znów" hostowni, a jeśli tak to jaka?
P.S Jeśli zły dział to przepraszam i proszę przenieść do odpowiedniego |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
#kasztanek9994

|
Wysłany: 07-04-2011, 12:50
|
|
|
ja też od niedawna mam unixstorm , na początku mi wyskakiwało że zbyt wiele połaczeń z mysql . ale juz nie wyskakuje . Jeśli chodzi o szybkość , to czasem zamula a czasem śmiga . Ale jedno musze przyznać kontakt i obsługę mają profesjonalną . |
_________________ - Naprawa polskich znaków w bazach MySQL
- Przenoszenie forum z serwera na serwer
- Tworzenie, kodowanie szablonów i wiele innych
kasztanek9994@gmail.com // gg:3440027 |
|
|
|
 |
Misiek [PL]

|
Wysłany: 07-04-2011, 20:54
|
|
|
Korzystam z usług firmy pana Michała Gottlieba od początku 2010 roku i jestem bardzo zadowolony. Stosunek cena/jakość bardzo dobry, pomoc techniczna szybka, skuteczna i rzetelna.
Pomyśl także o optymalizacji kodu strony oraz grafiki bo widzę że wszystko masz pozapisywane w PNG, a z pewnością wystarczyłby format JPG z jakością ustawioną bardzo wysoka.
Poczytaj o CSS Sprite.
A i zapomniałbym o najważniejszym: AMXBans, PsychoStats, HLStatsX trzymaj w osobnych bazach - czyli jeden skrypt jedna baza!
PS.: Z tego co widzę nie używasz data.js, a widnieje on w kodzie strony Kod: | <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="templates/HolySkill/data.js"></script> |
|
_________________ instalacja modyfikacji # aktualizacja for # przenoszenie for # naprawa kodowania (krzaczków)
tylko dwie rzeczy są nieskończone - pętla while (TRUE) i ludzka głupota, ale tą pierwszą można przerwać za pomocą break; |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!