|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:35 |
Banowanie avatara |
Autor |
Wiadomość |
NineX
|
Wysłany: 28-03-2010, 19:29
|
|
|
Musisz rozbudować:
Kod: | if ($userdata['user_level'] == ADMIN || $userdata['user_level'] == MOD
{
if(isset($HTTP_GET_VARS['action']) && $HTTP_GET_VARS['action'] == 'banujavatar') |
Nie wiem czy to będzie poprawne, bo szczerze powiedziawszy nie robiłem nigdy modyfikacji dla moderatorów i nie wiem czy tak się to deklaruje. Jeżeli nie będzie działać, to poczytaj gdzieś w plikach.
[ Dodano: 28-03-2010, 20:30 ]
if ($userdata['user_level'] == ADMIN || $userdata['user_level'] == MOD)
P.S czemu nie mogę edytować swojego postu? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Boltex
|
Wysłany: 29-03-2010, 07:51
|
|
|
Kod: | if ($userdata['user_level'] == ADMIN || $userdata['user_level'] == MOD) {
$pd11 = $profiledata['user_id'];
if(isset($HTTP_GET_VARS['action']) && $HTTP_GET_VARS['action'] == 'banujavatar') { |
Działa dziękuje
[ Dodano: 29-03-2010, 09:11 ]
Tylko szkoda że nie nalicza akcji moderacyjnych ;/ czy była by taka możliwość? |
|
|
|
Logan4
|
Wysłany: 01-07-2010, 22:45
|
|
|
Nudziło mi się to zrobiłem na podstawie banowania sygny, to samoi dla avatara . Dzięki Ninex za pomoc.
+Zliczanie akcji moderatorskich
+Działa z SF
Instluckja w załaczniku. |
|
|
|
|
endrju23
|
Wysłany: 27-02-2011, 11:27
|
|
|
Ja zainstalowałem, wgrałem awatara poprawnie i gdy daję banuj avatar to nic się nie pojawia puste. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!