|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Zależnie od kategorii zmiana newsów |
Autor |
Wiadomość |
Cassino
|
Wysłany: 08-02-2011, 17:12 [Problem] Zależnie od kategorii zmiana newsów
|
|
|
Witam. Czy da radę podzielić portal na kategorie? tzn aby newsy pojawiały się zależnie od tego z jakiego działu pobierane są tematy. Np gdy pobiera z np: "Konkursy" to na portalu była by zakładka "konkursy" i wtedy newsy pojawiały by się tylko z tego forum. |
_________________ hehe |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
szymon1051
|
Wysłany: 11-02-2011, 10:33
|
|
|
Chodzi ci oto że np masz forum Ważne i forum Konkursy i nie ważne w którym napiszesz i tak ma się pokazać w portalu ?? Ja się też o to pytałem oczywiście jeżeli dobrze zrozumiałem i mi nic nie odpisali zboczymy może tobie odpiszą |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 11-02-2011, 10:46
|
|
|
szymon1051 napisał/a: | Chodzi ci oto że np masz forum Ważne i forum Konkursy i nie ważne w którym napiszesz i tak ma się pokazać w portalu ?? Ja się też o to pytałem oczywiście jeżeli dobrze zrozumiałem i mi nic nie odpisali |
O to nie chodzi ale o ile wiem można wybrać kilka działów. |
|
|
|
|
szymon1051
|
Wysłany: 11-02-2011, 11:24
|
|
|
Cytat: | O to nie chodzi ale o ile wiem można wybrać kilka działów. |
jesteś pewien że można wybrać kilka działów ?? |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 11-02-2011, 11:27
|
|
|
Przytrzymaj CTRL i klikaj |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!